Jumaat, 24 Februari 2017

The premier tissue 💋 _ rabiahtul adawiyah

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 24, 2017 0 ulasan
💃Hai..assalamualaikum semua 💙

👄 Rabia baru je balik dari pasar tani ni..hehehe..

Hari ni rabia nak share pasal tisu premier ni
 
Muka rabia ni nampak je cantik..hehehe..puji diri sendiri lah pulak
 
Tapi rabia selalu je lap muka rabia ni dengan menggunakan tisu premier ni
 
sebab apa?
 
sebab muka rabia ni asyik keluar peluh je dan berminyak

kalau tak lap muka tu..nanti naik jerawat lah pulak kan..

rabia syorkan korang guna tisu premier ni

sebab apa?

sebab tisu ni soft sangat

💃💜 
 Lembut je tisu ni 💜 

💜 Made from 100 % VIRGIN PULP 💃

💋 I love this tissue 💓
 
💁 Coraknya pun dah cantik..sayang pulak nak pakai..💁

💙 Sebelum keluar rumah tu..jangan lupa lap muka awak tu dengan menggunakan tissue premier ni ya.💙

💋 Yang ada masalah kulit berminyak tu.rajin-rajin lah ya lap muka tu dengan tissue premier ni 😍

💜 Kalau tak ada tissue premier ni..lap dengan tuala kecik pun tak apa.tak ada masalah 💛💜

💃 Kalau awak sentiasa lap muka tu..muka awak berseri-seri tau.💋 tak nak ke muka berseri-seri?

😍 Baru nampak glowing gitu 😍

😎 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 💜

 







💃 Smoothlipscrub by manja

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 24, 2017 0 ulasan
💃💃💃 Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat 💃💃💃💃💃

Hari ni rabia nak share pasal smoothlipscrub by manja ni

Hari tu rabia menang contest smoothlips scrub by manja ni kali ke 15

Dah lah cantik bekas dia ni..kecik je kan 💜

😋Sapu je smooth lips scrub ni pada bibir 👄

💋 Perisa strawberry smoothlips scrub ni 💃 Awak-awak semua kalau ada masalah bibir kering ke,mengelupas ke,bibir hitam ke..cepat order dengan kak manja ni ya,

Hyeee semua.. Ni nak kabo awok2 kat sini, sapa kat sini yg nak bibir yg mugil; cantik; bermaya; sihat.. Cepat2 order smooth lips scrub by manja NOW NOW ... 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
💃 Nak cantik bibir guna lah smoothlips scrub ni..barulah bibir tu nampak cantik gitu 💋

💯 Ingredients:
✔ Original Fruit Extract
✔ Sugar
✔ Honey
✔ Natural Lip Moisturizer
✔ Olive Oil
✔ Aqua

💟 Usage:
✔ Everyday used ( 2week and up )
✔ 2x @ 3x per weeks ( last up to 1month )

✨ Can use everyday
✨ No chemical
✨ Safe

💟 How to use? :
✔ Take a pinch of lipscrub, rub the lips slowly about 2-3minutes.
✔ Let the scrub do its work to your lips around 5-15minutes.
✔ Take some wet tissues @ dry towel, just wipe the scrub.
✔ After wipe the scrub, apply some lipbalm @ lipstick for more gorgeous lips.


 ðŸ˜ Dan rabia nak bagi tips macam mana nak bibir pink 💋
  1. Sambil-sambil gosok gigi tu..gosoklah sekali bibir awak tu ya.
  2. Pakai lah smoothlips scrub by manja ni (search facebook ni okey : :nuraisyah din) 
  3. Sapu madu pada bibir..insyaAllah bibir nampak cantik dan tak mengelupas 
  4. Jangan lupa minum air masak sebanyak 8 gelas sehari  
  5. Pilih gincu yang sesuai dengan bibir awak
😍 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😃

Ahad, 19 Februari 2017

💃 Best sangat pakai face relaxing treatment ni

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 19, 2017 0 ulasan
💃 Hai..assalamualaikum 💃

💛 Best sangat pakai face relaxing treatment ni 💃

💃 Nak cantik luaran kena lah pakai face relaxing treatment ni 💃

💋 I love this product 💋

💜 Be natural beauty 💜

💙 Dah habis nanti boleh repeat order pulak 💋

💙 Produk fellera beauty ni memang terbaik lah..siapa nak cantik macam madam syarifah khyra muhsin tu.kenalah pakai produk fellera beauty ni 💃💃💃

💜 Sejak rabia pakai face relaxing treatment ni muka rabia rasa lembut gitu..gebu gebas gitu 💋

😍 Inilah rahsia kecantikan saya..setiap hari rabia akan cuci muka dengan face relaxing treatment ni 😍

💃 Pagi-pagi lagi rabia dah sapu face relaxing treatment ni dekat muka💃

😍 Keep calm and shine your face 💃💃💃💃💃💃

💃 Rabia dah jatuh cinta dah dengan ayat ni keep calm and shine your face 😍😍😍😍

💜 Nak cantik natural beauty jom lah pakai produk fellera beauty malaysia ni 💜 Tiada bahan kimia.💜 

💅 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😘



Khamis, 16 Februari 2017

💃 Face relaxing treatment fellera beauty - Rabiahtul Adawiyah 💃

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 16, 2017 0 ulasan
💃 Hai..assalamualaikum semua 💅💃

Pagi-pagi lagi rabia dah bangun awal..

Sebab apa?

Sebab semangat nak beli face relaxing treatment ni

Baru ni rabia nak pergi dekat fellera hq ..tapi bila rabia wasap dekat cikyu ni..dia beritahu face relaxing treatment ni habis stock dah 😢😢😢😢

So rabia tak sabar nak pakai face relaxing treatment ni 💃

Jadi hari ni juga rabia pergi giant beli face relaxing treatment ni dekat kiosk jentayu ni 💋💋💋

Nasib baik ada face relaxing treatment dekat kiosk jentayu ni

Kalau habis stock macam mana?

Face relaxing treatment ni harganya adalah rm 32 

😍 Nanti gebu gebas lah kulit muka rabia ni 😍

😜 Sempat lagi rabia selfie dengan face relaxing treatment ni 😋😊

😍 Nak cantik macam rabia tak? meh lah guna face relaxing treatment ni 😍

😘 Rugi kalau tak guna face relaxing treatment ni 😍

Baru first time rabia guna face relaxing treatment ni 😓

Selama ni rabia guna body scrub fellera tau.sekarang rabia nak try face relaxing treatment pulak 😍😍😍😍

😘 Blogger:Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍

Isnin, 13 Februari 2017

Menang contest dapat beg - Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 13, 2017 0 ulasan
💜 Hai...assalamualaikum 💜

Hari ini kan rabia happy sangat tau..

Nak tahu tak sebab apa rabia happy sangat hari ini?

Sebab rabia dapat beg free je ni

Macam mana boleh dapat beg free ni?

Rabia masuk contest lah dalam facebook ni

Bukan senang nak dapat beg ni tau

Dah kali ke berapa dah menang contest ni

Rabia menang kali ke 15 dah 

Beg baru sampai hari ni 

💜💜💜💜💜


😍 Alhamdulillah rezeki ku hari ini 😍


💞 Cantik beg ni 💞 

Menang kali ke 15 tu dapat hadiah special sikit ..heheh.. 💜💜💜💜💜💜💜

Sebenarnya rabia saja je masuk contest ni. Kalau ada masa lapang,rabia masuk je lah contest ni

Tapi bila dah selalu join contest ni..rasa macam happy lah..sebab dapat hadiah kan..yeahhh..

korang doakan rabia ya..harap-harap rabia dapat menang baju pulak 💜💜💜💜💜

😘 Nak merasa juga menang baju by de mifa ni 💋

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍

Khamis, 9 Februari 2017

😍 Majlis konvokesyen 2017 😍

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Februari 09, 2017 0 ulasan
😍 Hai..assalamualaikum semua 😍

😍 Hari ini hari yang paling indah dalam hidup rabia 💋

😘 Hari ini rabia pergi majlis konvokesyen 2017 di taman tamadun islam.. 😘

😂 Rabia berdebar-debar sangat tau..Jantungku dup dap dup dap 😪😪😪😪😂😂

😢 Debar sebab nak naik stage je . 😂😂😂😂😂

😘 Bila rabia naik je atas stage tu..Jalan macam model lah pulak..macam cat walk lah pulak  😘😘😘😘 

😘 Alhamdulillah ini lah kenangan yang terindah dalam hidup ku ..😘

😘 Terima kasih sahabat-sahabat,ibubapa,dan juga pensyarah saya..terima kasih sangat-sangat 😘

😘 Terima kasih semuanya kerana banyak bagi sokongan kepada saya 😍😍

😘 Love u alls 😘

💜 Alhamdulillah graduate now 💜

😍 Makeup by my mum..hehehe..umi rabia dah boleh jadi jurusolek dah ni . 😘

💚💚 Bukan senang nak berjaya 😂 Alhamdulillah rabia digelar sebagai graduan sijil kemahiran malaysia penjagaan & pendidikan awal kanak-kanak 😘

😘 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😘




 

Rabiahtul Adawiyah Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting