Januari 27, 2017

πŸ’ƒ Vfest 2017 πŸ’ƒ

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semua πŸ’ƒ πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Hari ini rabia pergi vfest 2017 di stadium negeri terengganu πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ  Rabia sempat ...
Januari 26, 2017

πŸ’ƒ Foundation brush πŸ’ƒ

πŸ’ƒ Assalamualaikum..hai..salam jumaat semua πŸ’œ Hari ni rabia pergi giant tau..rabia beli foundation brush πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ First t...
Januari 26, 2017

Selfie 😊😊

😊😊 Hai ,assalamualaikum πŸ’ƒπŸ’ƒ Selfie? heheh..hari ni rabia bosan ,so baru ada masa nak selfie-selfie Untuk hilangkan bosan..rabia...
Januari 24, 2017

πŸ’ƒ Selfie with b612

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum πŸ’ƒ πŸ’… Lama sangat rabia tak update blog kan..malam-malam baru ada masa nak update.. πŸ’…πŸ’… Rabia busy sejak kerja ...
Januari 19, 2017

Tangan lembut macam baby😘😘

😘 Assalamualaikum , hai 😍 Lama bebenor rabia tak aktif berblog kan..rindu dekat rabia tak..hehehehe..rabia busy sejak jadi cikgu tra...
Januari 17, 2017

Easy to wear πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum..πŸ’ƒ Lamanya rabia tak menulis blog kan πŸ‘½ Rabia sibuk dengan kerja..maklum lah rabia dah jadi cikgu kan πŸ’ƒ...
Januari 12, 2017

My blog tersenarai di group blogger malaysia

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat πŸ’ƒ πŸ’ƒMy blog tersenarai di group blogger malaysia πŸ’ƒ πŸ’ƒ Semalam rabia scroll instagram...
Januari 12, 2017

Wajib ada barang makeup ni

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semuaπŸ’ƒ Sebelum rabia nak keluar rumah πŸ’‹πŸ’… Wajib ada barang makeup ni πŸ’…πŸ’… πŸ‘‰Bedak nutrimetics ...
Januari 09, 2017

15 resepi puri pertama untuk bayi (6-12bulan)

πŸ˜ƒ Hai...assalamualaikum semua 😍 Lama juga rabia tak menulis blog kan πŸ’…πŸ’… πŸ’ƒ Rabia busy sekarang..sebab rabia jadi dropship by de...
Dikuasakan oleh Blogger.