Isnin, 18 September 2017

Youtuber

ASSALAMUALAIKUM 💜

Rabia bukan sekadar seorang blogger je tapi seorang youtuber . Upload video dekat youtube.Bukan mudah nak upload video dekat youtube ni.Nak kena tukar music/soundtrack lagi.Nak edit video lagi.Ada blogger tanya rabia.Guna apps apa untuk edit video?Rabia guna apps viva video.

 Terima kasih kepada rakan-rakan blogger dan juga sahabat saya sudi langgan video rabia ni.
 Bukan senang nak jadi youtuber ni.Dont'give up. Kuatkan semangat dan rajin berusaha ya.Usaha tangga kejayaan.

Jemput langgan video youtube rabia ya! Jangan lupa like sekali tanda anda support saya 💜

Love u all 💜💜 Thanks you everyone.support me okey?

Mohon likers 5K 😍 Tanda anda support saya.

24 ulasan:

  1. akak nak try buat intro video,guna applikasi ape eh

    BalasPadam
  2. Satu perkongsian yang sangat berguna, terima kasih...

    BalasPadam
  3. Terbaik Rabia... teruskan usaha ya...

    BalasPadam
  4. Waahh!! saya juga seorang youtube dan blogger. Tapi video saya kat youtube lebih kepada travelog dan montage. :)

    p/s : done subscribe rabia di youtube

    BalasPadam
  5. Youtube memang sangat berguna. Saya banyak buat research untuk bidang kerja saya menggunakan youtube. Content marketing menggunakan youtube is highly recommended. syabas

    BalasPadam
  6. Suka gak edit2 video nie tp kekangan wktu plak..hehe

    BalasPadam
  7. Semoga Rabia terus sukses di masa depan..

    BalasPadam
  8. terima kasih rabia kongsi.. akak masih dalam proses nak belajar edit video hihihi

    BalasPadam
  9. sep sikit..akak pun guna viva video jugak ;)

    BalasPadam
  10. rajin tul rabia buat youtube,,,

    BalasPadam
  11. wahhh. rabia dh ada akaun youtube ye. satu peningkatan yg bagus rabia..

    BalasPadam
  12. Hi rabia. Mcmana nak subs youtube rabia ni? meh subs channel akak.

    www.youtube.com/syaztheberrys

    BalasPadam
  13. Thank you.
    I hv zero knowledgebon u tube.

    BalasPadam
  14. goodluck! semoga sukses. sha follow robi https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. setuju sgt nak jadi youtuber bukan senang. paling susah part edit video. Tabiklah dekat akak sbb tabah nk edit video semua tu. Saya pernah edit video juga. Sekarang tak nak dah libatkan diri dlm benda2 tu.

    BalasPadam
  16. Wahhh dah start upload Youtube :D Semoga terus maju jaya.

    BalasPadam
  17. dulu rajin yg amat buat video..skrg ni malas haha

    BalasPadam