Blog rabiahtul adawiyah: TQ FOR SUPPORT RABIA 💋

Rabu, 13 September 2017

TQ FOR SUPPORT RABIA 💋

ASSALAMUALAIKUM 💋

Hari ini rabia happy sangat-sangat..Sebab facebook rabia ni ramai jugak yang komen/like/share status rabia.

Sekarang ni kita boleh tahu siapa yang selalu like/komen status/gambar di facebook kita tau.

Nak tahu siapa dia? Jeng..jeng..jeng..

 Thanks you kak shikin blogger. 💜💜


 Tq makeup artis dan sahabatku 💜


💜 Tq blogger dik suzlin 💜

Sempat screenshot 3 gambar ni je lah..Rasanya ada lagi kot yang komen-komen facebook rabia.Sorry ya! Tak sempat nak snap pic.

Tiba-tiba je benda ni akan keluar di notification facebook..Lepas tu rabia screenshot terus.

Rabia hargai sangat-sangat sokongan korang tau.😍😍😘 Sayang korang! 

Yang penat menaip : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 💜

6 ulasan:

  1. Bestkan klu ramai support.. hihi.. singgah sini rabia..

    BalasPadam
  2. Kenapa saya tak dapat notifikasi mcm tu? Huhu

    BalasPadam
  3. bagus facebook sekarang,mudah kita nak tengok sape yang aktif dan tidak ni.. ehehehehe.. kalo buat contest pon okay kat facebook yee

    BalasPadam
  4. eh eh boleh ye mcm tu ..xtau pulak haha

    BalasPadam
  5. Wahhh ada nampak nama kak ekin la

    BalasPadam
  6. Uikkk, Facebook ada notification camnie ke? akak takde pun..huhu

    BalasPadam