Blog rabiahtul adawiyah: Hadiah daripada mua(makeup artis favourite rabia )

Rabu, 13 September 2017

Hadiah daripada mua(makeup artis favourite rabia )

💜 Assalamualaikum 💜

Rabia kan suka support mana-mana mua kan(makeup artis) especially kak yana ni.Dia baik tau.Rabia dah 2 kali pergi butik dia ni.

Rabia baru je balik dari butik dia.Dia bagi hadiah kepada rabia sebab rabia always support dia.Selalu komen/like gambar dalam facebook dia.Suka tengok solekan pengantin dia.

Dia pun mua dan jugak owner butik tau.So macam-macam lah dia jual..Barang makeup,makanan,beg,dan macam-macam lagi.

Rabia dapat hadiah suikone cushion blush..Blusher ni ramai orang pakai tau.Makin cantik pakai benda ni..

Siap ada cermin lagi tau.Span dia pun ada kecil molek je.Terima kasih kak yana cantik.Semoga awak dimurahkan rezeki selalu 💜💜💜 

Rabia kahwin nanti nak hire kak yana makeup kan rabia ya.I nak simple look makeup je.

ASSALAMUALAIKUM 💑💜💜

13 ulasan:

  1. wahh..tahniah rabia. ina sepanjang hayat xpernah menang mana2 contest.. xde luck di situ

    BalasPadam
  2. bestnya rabia!! kita suka kalau dapat girl stuff macam ni. hehe

    BalasPadam
  3. Tahniah robia. Bukan senang nak dapat tu

    BalasPadam
  4. Tahniah rabia menang lagi..

    BalasPadam
  5. wah....makin cantik la ni kan...tahniah rabia

    BalasPadam
  6. Tahniah Rabia.. Usaha tangga kejayaan.. =)

    BalasPadam