Blog rabiahtul adawiyah: chicken chop

Rabu, 6 September 2017

chicken chop

ASSALAMUALAIKUM

Hari ni rabia pergi makan dekat restoran nasi arab al-bakry dekat dengan kolej rabia.Rabia daftar masuk belajar diploma untuk bulan 10 ni.

Mula-mula rabia makan nasi arab ayam.lepas tu makan chicken chop

Gambar chicken chop jer rabia sempat snap.Lapar sangat.heheh..



    Sedap sangat chicken chop ni.rm 12 jer.Tapi kenyang perut tau.Sejak akhir-akhir ni suka sangat makan western food.Puas jugak kan asyik makan nasi jer.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Terliur tak?sedap kan?apakata jom pergi makan dekat sini?restoran al bakry dekat manir.

Nanti nak makan dekat sini lah..Maybe rabia belajar nanti.balik petang.so boleh lah makan dekat sini.Yahoooo..chicken chop is my favourite food.

Sedapppp..rugi u alls tak rasa tau!

Yang penat menaip:Rabiahtul adawiyah abdul ghani ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

9 ulasan:

  1. sedap gak tapi tak berapa nk favourite sangat..hehe..tapi klu dah tak ada pilihan, akak makan je..haha

    BalasPadam
  2. sedapnya tgok chicken chop, susahlah nak dpt makan chicken chop halal dekat USA ni. T.T https://beehaazman19.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Wushh sedapnya tengok! *_* Tgh terliur ni!huhu T3T Anyway, Nisha BW ke sini ^^ Comel blog awak! Temanya ala2 anime gitu hihi <3

    BalasPadam
  4. comelnya blog.. salam kenal... unni pun suka makan shiken cop

    BalasPadam
  5. Sedap tengok terliur la pulak

    BalasPadam