Isnin, 25 September 2017

Baraqah food station

ASSALAMUALAIKUM 💜

Salam magrib.hai korang.rabia lama tak update blog kan.Sejak demam hari tu kan.Malam ni baru update blog.Alhamdulillah dah sihat dah.Tak demam dah.Rindu sangat nak menulis blog ni.

Petang tadi rabia makan di baraqah food station.Nama asal cafe ni.Mat cafe.Sekarang dah tukar nama dah.




Ayam kfc dia kurang sedap sikit lah.Sebab banyak sangat kulit ayam tu.Tapi tak apalah makan je lah.

Nasi goreng biasa ni sedap jugaklah..Sup tulang nya pedas sangatlah.Dan banyak letak ajinomoto lah.Rabia kurang lah kalau letak aji ni.Perasa banyak sangat.Tapi tak apalah.dah makan kan.

Tapi banyak menu makanan lah.Kalau dulu,menu makanan dia sikit je.Sekarang banyak western food lah.

Macam-macam ada..french fries,burger,

Korang boleh search dekat facebook ya.Baraqah food station. 💜

Yang paling penting my favourite food ada lah.nasi goreng biasa 😘

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 

12 ulasan:

  1. Hi! Jemput join :)

    http://nuratiqahnajihah.blogspot.my/2017/09/giveaway-topup-percuma-by-atiqah-najihah.html

    BalasPadam
  2. lapar plak tgk lunch ni haha

    BalasPadam
  3. Adoii, Rabiah buat akak terliur jea.. huhuhu.. Alhamdulillah, Rabiah dah sihat seperti sediakala...Btw, akak nak jemput Rabiah untuk join GA nie dan akak tag nama awak sekali..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-mushyzaini.html

    BalasPadam
  4. barakah food station menarik nama tempat ni semenarik makanan yang dijual... sedap nampak cendol tu

    BalasPadam
  5. Sheila Adziz:bukan cendol ..sup tulang

    BalasPadam
  6. waktu lapar tengok makanan semua nampak sedap

    BalasPadam