Blog rabiahtul adawiyah: A&W MY FAVOURITE FOOD 💋

Selasa, 12 September 2017

A&W MY FAVOURITE FOOD 💋

ASSALAMUALAIKUM 💋

Hai korang! Selamat petang 💜 Ermm..korang makan apa petang ni?Rabia tak makan apa-apapun petang ni..Sebab..tunggu ayam a&w.


 Lama dah nak makan a&w ni..Teringin sangat nak makan..My favourite food lah ni..Suka sangat makan ayam..Ikan tak makan lah pulak!


My parents lah yang beli ayam a&w ni. Rabia teringin sangat nak makan tau..Asyik sebut-sebut je ayam a&w.

Rabia kan kalau rasa nak makan sangat a&w ke,nasi goreng ke..Mesti kena carilah..

Ayam a&w rabia lagi suka yang spicy..sedap sangat..pedas tu yang sedapnya.

Rasa laparlah pulak..Tak sabar nak makan ni.

Thanks you umi dan ayah tolong belikan ayam a&w ni 💋💋💋💋💋💋💋

Terliur tak?Hehehe..sedap ni tau..

💜 RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 💜
 

13 ulasan:

  1. nampak gayenya..lap air liur la ina ni.Kuantan dah xde a&w..huhuhuhu.

    BalasPadam
  2. sedap. sama kita lama tak pekena. jarang nampak kedai ni lg dah

    BalasPadam
  3. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    BalasPadam
  4. lama dop makan anw ni , sllu kfc je huhu

    BalasPadam
  5. Ya lah, saya pun lama tak jumpa A&W ni, paling diingati air dia... sedap...

    BalasPadam
  6. kalau pergi a&w wajib beli root beer float!hehe..

    BalasPadam
  7. Jarang makan a&w, selalu pergi kfc. Heheh :)

    BalasPadam
  8. Wah!!! Sedapnya, lama dh x pergi a&w....

    BalasPadam
  9. Dah lama x makan ayam a n w dan root beer.
    Asyik gi kepsi je.

    BalasPadam
  10. Lamanyaaa CR dah tak makan A&W nih. kat sini xder.huu

    BalasPadam
  11. Lama tak perkena a&w ni.. Suka air mimuman dia.. Hihihihi

    BalasPadam