Blog rabiahtul adawiyah: Travel to kota bharu

Rabu, 30 Ogos 2017

Travel to kota bharu

ASSALAMUALAIKUM 😂

Rabia baru je balik dari hotel sutra beach resort ni..Ya allah penatnya..Penat tak hilang lagi.Lama tak travel ni.Pergi kota bharu je.

Penat sangat-sangat.Mula-mula rabia tidur di hotel khalifa suites hotel 1 malam.Lepas tu tidur di hotel sutra beach resort satu malam.Hari ini baru balik..Rabia check out awal hari ni.Dalam pukul 10 pagi dah keluar dari hotel dah.

Beg ni yang rabia menang contest hari tu kan.Cantik kan 💜💜
Rabia ada dekat gulatis ni.Cari baju pasang untuk raya tahun depan

My new bag.Lawa kan..Rabia memang suka beli bag baru..Lama dah cari warna kuning ni.
Kuning itu menawan..Rabia post dalam facebook.ramai yang puji tau.Katanya beg ni cantik sangat.Cun sangat.

Bag ni rabia beli di parkson lah.Shopping bag je dekat parkson ni.Tapi penat jugakk tau.Jalan-jalan sangat kan.Rabia memang suka bag yang ada tali emas tu 💋💋💋 My favourite bag.Kalau tak ada tali emas tu.Tak nak beli!

Sorrylah..tak sempat nak snap gambar hotel dekat tepi pantai tuu.Sutra beach resort tu.Sutra beach resort dekat setiu je.Korang boleh google sutra beach resort ok?


Oklah...penat tak hilang lagi ni..rasa macam tercabut je kaki ni..ASSALAMUALAIKUM 💜 (RABIA) 😘

13 ulasan:

  1. Hye dik rabia . Salam aidiladha , amboii raya tahun depan lambat lagi . Dik rabia dah sempat shopping yer

    BalasPadam
  2. salam Rabia.. amboii raya ngan bag baru ni.. tapi mmg lawa pun!

    BalasPadam
  3. Handbag baru cantik. Beg yg menang contest pun cantik.😊

    BalasPadam
  4. cantiknyaa beg...kita pantang tengok beg!haha

    BalasPadam
  5. Awalnya cari baju raya. hihi. Lawa beg tu.

    BalasPadam
  6. whhh..cantik gila beg tu.baru je aku nk blogwalking nampk beg kau tu berpinar mata cantik sgt cik rabia. :)

    BalasPadam
  7. wak !! kakak pun suka beli beg.. hee~ tak kisah la murah ke mahal ke asal kan beli.. eh !! awalnya beli baju raya.. ade jualan murah ke kat gulatis ?

    BalasPadam
  8. Salam singgah sini,,,dah follow buat apa tu travel kota bharu hii.. awal sangat nya beli baju raya..

    BalasPadam
  9. wah bag baru. salam kenal sis

    BalasPadam
  10. Mmg cantik beg Tu. Mama 27hb aritu g kB gak tapi bekerja laa

    BalasPadam
  11. beg pink tu sama dengan beg IQ! IQ pun ada.

    singgah sini. =) IQ pun org terengganu tapi menetap dekat KL. =)

    BalasPadam
  12. beg tu ok tak rabia? mek igt nk beli jugak

    BalasPadam