Khamis, 3 Ogos 2017

Followers dapat rewards

Assalamualaikum
💋💋 Alhamdulillah rezeki lagi...syukur padamu ya allah..Hari tu kan rabia banyak sangat share,comment dan bom wall founder risya vitamin c ni . Dia kata dia nak bagi reward dekat followers yang setia dengan dia.

Alhamdulillah..setiap hari rabia bom wall dia..sampai hangus gitu..meletop..kebabom..

Tak tahu lah nak bagi hadiah apa..Alhamdulillah rezeki lagi lah..Rabia memang suka lah bom wall founder atau rakan-rakan fb ni.
Makin kita bom wall mereka..makin naik lah engagement facebook kita kan.
Nanti hadiah apa lah pulak rabia dapat ya
Oh ya..nivea tu..pembungkusan dan penghantaran nya lambat sikit.sebab ramai kan menang.Nanti menang kereta lah pulak..hehehe..Doakan rabia ya.

💋💋💋💋 Blogger : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 💜

12 ulasan:

  1. Wow Rabia, murah rezeki. Selalu menang contest.. tahniah ye..

    BalasPadam
  2. banyak ni dapat hadiah...rajin ebtul ye dia...hehe

    BalasPadam
  3. Murah betul rezeki awak hehe tahniah taw

    BalasPadam
  4. tahniah.. murah rezeki awak.. hehe.. congrats tau

    BalasPadam
  5. Wah.. Alhamdulillah tahniah :)

    Ada sesiapa yang ada masalah Hb rendah? Jom semak 10 Makanan Naikkan Hb

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, tahniah Rabia.. Murah rezeki awak..

    BalasPadam