Blog rabiahtul adawiyah: Makan di a&w

Sabtu, 15 Julai 2017

Makan di a&w

💋 Assalamualaikum

Hai..rabia baru je balik rumah ni..Hehehe..Malam-malam ni perut rasa lapar pulak..So ajak my parents pergi makan a&w.
Padahal bulan puasa baru ni dah makan dah.Tapi yang tu bungkus je.makan dekat rumah.Malam ni kitaorang makan dekat luar.Ambil udara sejuk sikit.Hehehehe..

Rabia suka makan a&w berbanding kfc.Kulit ayam pun kurang..Banyak isi ayam lah.Biasa dulu order ayam original tu.Tapi sekarang order ayam spicy..Biar pedas sikit.Baru ada selera makan pedas-pedas ni.

Kalau bab minuman pulak..rabia jarang minum air sejuk ya.. Setiap kali makan di kedai mesti order tea o.
Kalau dekat rumah pulak banyak minum air kosong 💋 Jaga kesihatan . hehe..


 Panas lagi tea o ni..Minum pun guna sudu nak hirup..Hehehe.. Tea o lipton 💜

Yang ni dia campur semuanya..onion ada..lagi apa entah namanya..Rabia pun tak tahu..Makan je lah tahu. 😊

Sorry gambar ayam tak snap pun..Sebab tak sabar nak makan..Order ayam 9 ketul..3 ketul lagi bungkus . Tak habis makan.Dah kenyang dah . Alhamdulillah

Sekali-sekala makan ni..Bukan selalu kan..3 ketul lagi tu makan esok pagi pulak

Burger tak order lah pulak..Sebab jarang makan burger ni.. 

Penulis blog : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 💋💋💋

Selamat malam 😍

 

14 ulasan:

  1. sedapnye !!! dah lama tak makan A&W.. adoi..

    BalasPadam
  2. Wow a&w...sedap tue lama.x dgr
    Jom jalan blog sy www.momstoreretail.blogspot.com

    BalasPadam
  3. wow..penulisan begini memang saya...

    keep it up

    BalasPadam
  4. Wah dah lama tak makan dekat a&w. ada satu restoran a&w dekat office. boleh singgah nanti. yeyeye

    BalasPadam
  5. lama tak makan a&w.. di kota bharu dah takde cawangan

    BalasPadam
  6. sama la xberapa suka kfc sbb kulit tu bt gemok kalau makan... selamat hari raya

    BalasPadam
  7. Saya kalau order pun ayam pedas.
    Pedas sedap

    BalasPadam
  8. Lamanya tak makan A&W ni, lupa dah rasanya. Last masuk dulu pun minum rootbeer dia je,haha.

    BalasPadam
  9. kalau a&w..float root beer dia yang masyuk

    BalasPadam
  10. Lama dah tak makan A&W... rindu pulak ngan A&W ni...

    BalasPadam
  11. Lama gilerrr x makan a&w. Last masa form 5 kot

    BalasPadam
  12. Wah, a&w... dah lama akak tak makan, kat sini dah tak banyak restoran a&w nie..

    BalasPadam