Jumaat, 28 Julai 2017

Hadiah dari blogger kak shikin razali - top komentar blog http://starlavenderluna.blogspot.my/

Assalamualaikum..hai korang 

Hari ni rabia happy sangat sebab dapat hadiah dari blogger kak shikin razali . Rabia kan jadi top kommentar blog kak  http://starlavenderluna.blogspot.my/ kan 

Alhamdulillah cantik sangat hadiahnya..yang paling best kan ucapan tu rabia simpan dalam frame gambar tau.
Semua hadiah orang bagi suka simpan tau.Sebab sayang kan

Cantik-cantik lah hadiah dari kak shikin ni..ucapan tu lah i rasa macam happy sangat .. siap letak dalam frame gambar lagi.

Nanti rabia blogwalking blog korang ya...Sila letak link blog dekat komen..mana tahu ada masa free rabia blogwalking blog korang ya.

Alhamdulillah lah.sejak jadi blogger ni rezeki mencurah-curah..tak sabar nak blogwalking blog orang lain pulak ni..excited nya 💋💋💋

💋💋 Terima kasih kepada kak shikin razali sebab sudi bagi hadiah ni dekat rabia..sayang akak.semoga persahabatan kita till jannah.dan semoga akak dimurahkan rezeki selalu.

RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 💜


 

13 ulasan:

  1. Wahhh best Rabiah dapat hadiah.. Tahniah, rezeki tu..
    Itulah kemanisan bila berblogging, kenal blogger friends terasa happy.. Bebila ada rezeki berpeluang pula jumpa bertambah erat lagi ukhuwah yang dibina.. :-)

    BalasPadam
  2. Wahhhh bestnya dapat hadiah...salam kenal yer =)

    BalasPadam
  3. Bestnya Rabia...Semoga terus murah rezeki :D

    BalasPadam
  4. Tahniah taw....rajin rabia...bw..

    BalasPadam
  5. Tahniah rabiah, moga rabiah sentiasa dimurahkan rezeki.

    BalasPadam
  6. hasil rajin BW..tahniah Rabia..keep it up.. ;)

    BalasPadam
  7. Tahniah rabia u deserve it. Mama.suka spray Tu wangi kan

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari Segmen Nak URL Blog #31

    www.myarosli.com

    BalasPadam