Sabtu, 6 Mei 2017

Gambar comel rabia 👄

😊 ASSALAMUALAIKUM , HAI SEMUA 😍

Hari ini rabia just nak share gambar comel rabia tau

Khas untuk pembaca blog dan rakan blogger tercinta ni 💋

😎 👄

Comel ke rabia ni ?

HAHAHAHAHAHAHA

Just kidding ok..tak gurau tak mesra kan

😍😍😍 Gebu nya my face..rabia tak makeup pun tau.

Rabia cuma sapu bedak je dekat muka

Sapu bedak je dah cantik 😍😍

CANTIK KE ? JUJUR LAH JAWAB NAAA 

😁😁 Selfie kat kedai makan ni.

😡 Lambat sangat tunggu makanan sampai so selfie lah dulu ya 

Rabia ni memang kuat selfie

HEHEHEHE

Selfie,selfie,selfie

Time nak makan pun selfie..Nak tengok cantik ke  muka saya ni

😍 Korang suka selfie tak ? Mesti selfie sampai tak ingat dunia kan

Mesti phone korang hang..sebab banyak sangat gambar selfie nya.

Mesti dekat ribu-ribu gambar dalam phone ni

Dalam tab rabia dah tak ada gambar dah.Sebab semuanya save dalam laptop.dan jika ada masa lapang rabia pergi ke kedai gambar nak cuci gambar.nanti ada anak nanti.nak tunjuk dekat mereka.gambar rabia masa muda-muda dulu..

🙊 IKHLAS DARIPADA SAYA : RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 🙎

 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

❤ Blog Rabiahtul Adawiyah ❤ Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates