Blog rabiahtul adawiyah: 💋 Brush untuk kening 💋

Khamis, 11 Mei 2017

💋 Brush untuk kening 💋

💋 ASSALAMUALAIKUM SEMUA 💚

SALAM JUMAAT

Hari ini rabia nak share pasal brush untuk kening ?

Hari rabu baru-baru ni,rabia pergi ke KB Mall

Saja je shopping-shopping..Hehehe

Lepas tu rabia pergi dekat kiosk yang jual barang kosmetik ni

Tiba-tiba rabia berkenang pulak dengan brush untuk cantikkan kening ni

So rabia beli lah satu

Harganya rm 8 sahaja 


💜 Brush kening 😎

💋 Cantik kan .. rasa macam nak beli lagi..HAHAHAHAHA..

💃 Inilah brush kening tu. Bahagian satu lagi tu tak silap rabia untuk lipstick kot.rabia pun tak tahu.sebab first time guna ni 

😍 Hah,semangat bebenor rabia kan..heheh..

😍 Alang-alang cakap pasal brush kening ni.rabia nak tepek gambar rabia selfie tadi.aci tak ? hehe

😖😌😍 






💋💇 Heheh..nah rabia tepek gambar ni..

💆 Rabia rasa macam nak beli brush lain pulak.. hehe.brush foundation dah ada,brush untuk kening pun dah ada.Brush apa lagi ya yang tak ada ni? Brush apa lagi kena ada ya ? Rakan blogger wanita cuba beritahu dekat komen 💚 


💜 Blogger : RABIAHTUL ADAWIYAH ABDUL GHANI 💜💜💜


 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan