Blog rabiahtul adawiyah: 💋 Brush makeup 💋

Selasa, 16 Mei 2017

💋 Brush makeup 💋

💋 ASSALAMUALAIKUM 💋

Hai korang 💙

Hari ini rabia ada masa lapang,so rabia nak share pasal my brush yang rabia beli ni hah..

💜 Tadi rabia ada lah whatsapp mua ni (makeup artis) 

Rabia memang lama dah nak masuk personal class makeup dengan kak yana ni

Tapi disebabkan rabia busy sangat kan..insyaAllah lah ada masa free rabia akan join personal class makeup ni

Bayaran rm 230 siap dapat sijil + notes + gift dapat + barang makeup disediakan


Tapi,rabia ni alergic kan guna barang makeup orang lain,brush pun tak boleh guna orang lain punya

So rabia dah beli siap-siap dah brush makeup tau.tapi kalau tak complete tak boleh juga..

Nanti lah rabia beli pulak ya 💋

💋 Ini je lah brush makeup yang ada 💜 

😍 Dan nak beli beg selfie fcc kit by janna nick tu..senang boleh letak brush ni dalam beg tu 😍

😍 Rabia ni first time pandai makeup tau 😍 Kalau dulu tak kenal pun oval brush

Sekarang dah kenal dah oval brush yang mana satu.Yang gambar tengah tu oval brush untuk sapu dan ratakan foundation di muka tau 😘

💋 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 💙




Tiada ulasan:

Catat Ulasan