Selasa, 16 Mei 2017

💋 As a blogger kena ada buku catatan 💋

💋 ASSALAMUALAIKUM 💋

Hai korang 😍

Hari ini rabia nak share pasal as a blogger kena ada buku catatan 

Ya,sebagai blogger wajib ada buku catatan 

Macam rabia ni,jenis pelupa sikit.so rabia akan catat segala perkara yang berkaitan dengan pelajaran dalam buku catatan ni .

Sekarang,rabia dah habis belajar dah kan.tunggu nak sambung diploma pulak.

Rabia try juga nak belajar masak

So,rabia ni kan suka beli majalah banyak-banyak kan.kalau ada resepi ke,rabia akan gunting dan tampal di dalam buku catatan.Senang lah nak masak nanti..tengok resepi dalam buku catatan je 

💋 Buku catatan masa rabia konvokesyen hari tu 💜

💋 Inilah resepinya.ini resepi kek relvet 💜

😍 Korang ada tak lagi buku catatan ni ? Beli diari pun tak apa juga.boleh je.asal ada buku catatn tau 😘

😍 Dah ada buku ni,senang lah nak tulis entry blog dulu ke dalam buku tu,sebelum publish di blog kan.

💚 Macam-macam resepi lah yang ada dalam buku tu 😋

😍 Blogger : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 💋

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

❤ Blog Rabiahtul Adawiyah ❤ Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates