😍 Shawl by nurul aifaa

April 06, 2017
πŸ’ƒ Hai.assalamualaikum πŸ’ƒ

πŸ’œ Salam jumaat semua πŸ’œ

πŸ’œ Hari ini rabia nak share pasal shawl yang rabia menang hari tu πŸ˜ƒ

πŸ’œ Semalam rabia pergi makan kan..rabia sarung je shawl ni..sebenarnya kak aifaa bagi shawl tapi umi rabia pergi jahit buat instant 2 muka 😍

πŸ˜‚ Sebab rabia tak pandai pakai shawl ni .tak pandai nak belit shawl ni πŸ˜‚

😍 Tapi kan memang cantik lah shawl yang kak aifaa ni bagi πŸ’‹



πŸ’ƒπŸ’ƒ Cantik nya πŸ’šπŸ’œ

πŸ’œ Nak beritahu yang kak aifaa ni seorang blogger juga tau ni link blog dia efashi.blogspot.my

😍 Cantik sangat shawl ni..jatuh cinta dah dekat shawl ni 😍 Akak aifaa pun seorang peniaga online tau πŸ˜„ Korang boleh beli je dengan kak aifaa ni

😍 Facebook :
Nurul Aifaa
πŸ’œ Korang nak shopping boleh lah pm akak aifaa ya 😍

πŸ’‹ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.