Khamis, 6 April 2017

😍 Shawl by nurul aifaa

💃 Hai.assalamualaikum 💃

💜 Salam jumaat semua 💜

💜 Hari ini rabia nak share pasal shawl yang rabia menang hari tu 😃

💜 Semalam rabia pergi makan kan..rabia sarung je shawl ni..sebenarnya kak aifaa bagi shawl tapi umi rabia pergi jahit buat instant 2 muka 😍

😂 Sebab rabia tak pandai pakai shawl ni .tak pandai nak belit shawl ni 😂

😍 Tapi kan memang cantik lah shawl yang kak aifaa ni bagi 💋



💃💃 Cantik nya 💚💜

💜 Nak beritahu yang kak aifaa ni seorang blogger juga tau ni link blog dia efashi.blogspot.my

😍 Cantik sangat shawl ni..jatuh cinta dah dekat shawl ni 😍 Akak aifaa pun seorang peniaga online tau 😄 Korang boleh beli je dengan kak aifaa ni

😍 Facebook :
Nurul Aifaa
💜 Korang nak shopping boleh lah pm akak aifaa ya 😍

💋 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍

0 ulasan:

Catat Ulasan