😍 Selfie again 😍 - rabiahtul adawiyah 😍

April 20, 2017
πŸ’™ Hai,assalamualaikum semua πŸ’™

πŸ’š Korang apa khabar? sihat tak ? rabia sihat alhamdulillah

Lama bebenor rabia tak update blog kan

Maklumlah rabia ni tengah sibuk edit template blog yang baru

Bila dah edit template blog ni

Baru ada mood nak berblogging πŸ’ƒ

Hmm..hari ini rabia nak share gambar rabia selfie semalam πŸ˜‚

Korang mesti rindu dekat rabia kan..

So rabia nak share gambar rabia yang comel tu πŸ’‹

πŸ’‹ Selfie again 😍
 
 πŸ˜ Tak habis-habis dengan selfie ni kan..😍
 
πŸ˜‚ Korang rasa i ni cantik tak ? La..la..la..
 
 
😍  Kalau boleh rabia nak cuci gambar ini dekat kedai gambar πŸ’œ

😎 Rabia memang suka cuci gambar ni.πŸ˜„ Sebab suka belek-belek gambar dekat album 😍
 
Tak bestlah tengok gambar dalam phone atau pun laptop 
 
πŸ˜€ Rabia ni memang kuat selfie pun.kadang-kadang umi i marah tau. Sebab gambar selfie sahaja dekat berapa puluh ribu entah dalam laptop .hahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
 
πŸ’‹ Rabia suka tengok gambar zaman kecik-kecik dulu.banyak kenangan kan..sebab tu rabia cuci semua gambar raya,konvokesyen,selfie,keluarga,sahabat dan banyak lagi lah gambar.sebab mana tahu kalau rabia dah kahwin nanti,dah ada anak-anak.Mesti rabia akan tunjukkan semua gambar rabia pada mereka kan πŸ’œ
 
😘 Okeylah sampai disini sahaja ceritanya πŸ’‹
 
πŸ’‹ Blogger rabiahtul adawiyah abdul ghani 😌


Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.