Khamis, 20 April 2017

😍 Selfie again 😍 - rabiahtul adawiyah 😍

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di April 20, 2017
💙 Hai,assalamualaikum semua 💙

💚 Korang apa khabar? sihat tak ? rabia sihat alhamdulillah

Lama bebenor rabia tak update blog kan

Maklumlah rabia ni tengah sibuk edit template blog yang baru

Bila dah edit template blog ni

Baru ada mood nak berblogging 💃

Hmm..hari ini rabia nak share gambar rabia selfie semalam 😂

Korang mesti rindu dekat rabia kan..

So rabia nak share gambar rabia yang comel tu 💋

💋 Selfie again 😍
 
 😍 Tak habis-habis dengan selfie ni kan..😍
 
😂 Korang rasa i ni cantik tak ? La..la..la..
 
 
😍  Kalau boleh rabia nak cuci gambar ini dekat kedai gambar 💜

😎 Rabia memang suka cuci gambar ni.😄 Sebab suka belek-belek gambar dekat album 😍
 
Tak bestlah tengok gambar dalam phone atau pun laptop 
 
😀 Rabia ni memang kuat selfie pun.kadang-kadang umi i marah tau. Sebab gambar selfie sahaja dekat berapa puluh ribu entah dalam laptop .hahahahaha 😂😂😂😂
 
💋 Rabia suka tengok gambar zaman kecik-kecik dulu.banyak kenangan kan..sebab tu rabia cuci semua gambar raya,konvokesyen,selfie,keluarga,sahabat dan banyak lagi lah gambar.sebab mana tahu kalau rabia dah kahwin nanti,dah ada anak-anak.Mesti rabia akan tunjukkan semua gambar rabia pada mereka kan 💜
 
😘 Okeylah sampai disini sahaja ceritanya 💋
 
💋 Blogger rabiahtul adawiyah abdul ghani 😌


0 ulasan:

 

Rabiahtul Adawiyah Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting