Rabu, 26 April 2017

😘 Nasi Goreng Paprik Di Kay Tee Town (Mat Cafe) - Rabia

😍 Assalamualaikum & Hai semua 😘

Hari ini rabia nak share makanan yang paling sedap yang rabia pernah makan di kay tee town
 
Korang teka lah apa makanan favourite rabia?Hehehe.. 

Okey.dah lah straight to the point okey

Rabia makan nasi goreng paprik di kay tee town kuala terengganu

Nama restaurant ni dulu mat cafe

Sekarang dah tukar nama dah..

Nama restaurant ni kay tee town

😊 Sedap sangat nasi goreng paprik ni.rasa nak tambah satu lagi 😍

Rabia nampak je berbadan kecik

kecik-kecik cili padi 😊😊😊😊 HAHAHAHA

tapi kalau bab makan.2 bungkus tau nasi goreng ni

😲😲 

Alamak.harga nasi goreng paprik ni rabia lupa lah pulak 😲

Korang kalau datang terengganu ! Jangan lupa datang singgah makan di restoran kay tee town ni

Semua nasi goreng ada tau

Nak nasi goreng apa ?

Nasi goreng paprik,nasi goreng pataya,nasi goreng biasa ,nasi goreng ayam kunyit dan banyak lagi lah 
 
Selain menu nasi goreng,menu lain pun ada juga ya 

😀😀 

Blogger: Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

😘




0 ulasan:

Catat Ulasan

 

❤ Blog Rabiahtul Adawiyah ❤ Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates