πŸ’ƒ Menang contest kali ke 16 πŸ’ƒ

April 01, 2017
πŸ’ƒ Assalamualaikum semuaπŸ’ƒπŸ’ƒ

Hari ini rabia kurang sihat sikit

Sebab tu lama sangat tak blogging ni

Nak tahu tak..rabia menang contest kali ke 16 tau

Kali ni rabia menang,rabia dapat shawl 

πŸ’œπŸ’œ

πŸ’œ Rezeki rabia kan ..πŸ’œ ada orang cakap dekat rabia tuah sungguh rabia dapat menang contest
 πŸ˜„ untunglah πŸ˜„

πŸ’œπŸ’œ Tak gosok lagi shawl ni 😎 Tak sabar nak pakai shawl ni πŸ˜„
πŸ’œπŸ’œ

😍 Nanti menang apa pulak ea..hehe..rabia ni memang suka join contest 😎 Hari-hari menang pun tak apa πŸ˜„

πŸ˜‹ Dalam bilik tu dah bersepah dengan hadiah contest je 😍

😘 Untung kan. πŸ˜„

😍 Ni rabia nak kasi tips lah cara nak menang contest 😘

😎 1. Baca dulu syarat yang ditetapkan oleh admin contest
2.Share banyak-banyak lah dan post dekat facebook awak
3.Kalau admin nak komen paling banyak.komen lah banyak mana awak nak komen  
4.InsyaAllah awak menang 

😍 That all for today 😍

πŸ’œ Assalamualaikum πŸ˜πŸ’œ

πŸ’œ Ikhlas daripada : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 😌



Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.