Sabtu, 1 April 2017

💃 Menang contest kali ke 16 💃

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di April 01, 2017
💃 Assalamualaikum semua💃💃

Hari ini rabia kurang sihat sikit

Sebab tu lama sangat tak blogging ni

Nak tahu tak..rabia menang contest kali ke 16 tau

Kali ni rabia menang,rabia dapat shawl 

💜💜

💜 Rezeki rabia kan ..💜 ada orang cakap dekat rabia tuah sungguh rabia dapat menang contest
 ðŸ˜„ untunglah 😄

💜💜 Tak gosok lagi shawl ni 😎 Tak sabar nak pakai shawl ni 😄
💜💜

😍 Nanti menang apa pulak ea..hehe..rabia ni memang suka join contest 😎 Hari-hari menang pun tak apa 😄

😋 Dalam bilik tu dah bersepah dengan hadiah contest je 😍

😘 Untung kan. 😄

😍 Ni rabia nak kasi tips lah cara nak menang contest 😘

😎 1. Baca dulu syarat yang ditetapkan oleh admin contest
2.Share banyak-banyak lah dan post dekat facebook awak
3.Kalau admin nak komen paling banyak.komen lah banyak mana awak nak komen  
4.InsyaAllah awak menang 

😍 That all for today 😍

💜 Assalamualaikum 😍💜

💜 Ikhlas daripada : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 😌



0 ulasan:

 

Rabiahtul Adawiyah Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting