Rabu, 12 April 2017

💃 Hadiah dari blogger SA - Suria amanda - 💃

💃 Assalamualaikum 💃

💃 Hari ini rabia gembira sangat sebab dapat hadiah dari blogger ni  💃 thanks you  kak suria amanda 💃

 💃 Seriously rabia menang kali ke 17 dah 💃

 💃 Selama ni rabia join dalam facebook dan instagram je 💃

 💃 Tapi kali ini rabia join top komentar di blog kak suria amanda 💃


 💋 tq kak suria amanda. 💃 

💃 Siap ada nota lagi.wah terharunya rasanya 💃

 💃 Bukan apa rabia join giveway/contest ni .boleh lah berkenalan dengan blogger-blogger malaysia ni kan 💃

 💃 Daripada duduk rumah tak buat apa-apa.baik korang join contest/giveway di blog dan juga di facebook.

💃 Siap ada orang cakap lagi dekat rabia tuahnya rabia.💃

 💃 Bukan senang nak menang contest/giveway ni.kena banyak berusaha lah 💃
 💃
 💃 Anyway thanks you so much kak suria amanda 💃 i will appreciate . and i happy sangat-sangat tau 💃 semoga persahabatan kita kekal hingga ke jannah 💃

 💃 blogger : rabiahtul adawiyah abdul ghani 💃

Tiada ulasan:

Catat Ulasan