Blog rabiahtul adawiyah: 💃 Bergaya dengan beg baru dan jam baru 💃 - Rabiahtul Adawiyah 💃

Ahad, 30 April 2017

💃 Bergaya dengan beg baru dan jam baru 💃 - Rabiahtul Adawiyah 💃

ASSALAMUALAIKUM 

😊😊

Hai korang 💋

Hari ni rabia nak share gambar beg baru rabia

Rabia baru je beli beg yang comel ni

Jenama apa beg comel rabia ni?

Semestinya furla lah 💜

Rabia kan suka tukar-tukar beg

Hari ini pakai beg lain.esok,lusa pakai beg lain

HAHAHAHA

Tapi sekarang rabia cuma pakai beg furla je lah.

Nak tahu tak berapa harga beg furla ni?

Harganya rm 80 free postage SM & SS

Free jam tau 😘



 💋 Awak-awak semua jom beli beg yang comel ni 💜

INSTAGRAM : hawacouture.my

😍 Tak beli beg ni,menangis lah pulak 😂😂

💜 Rabia beli beg ni lah tapi warna pink lah 💜


💜 Ni lah dia beg baru dan jam baru 😍 
Cantik kan 😍


😍 Pink nya wah comelnya 😍😍
😀 Inilah jam baru tu 😎

😍 Untunglah beli beg dengan hawacouture ni

Dah beli beg + free jam lagi 😍

😍 Bukan senang nak dapat free jam ni

😘 Korang semua apalagi jom pakat serbu instagram @hawacouture.my 😎


Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😘





 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan