Blog rabiahtul adawiyah: 😊 Bawal Chiffon 😊 - Rabiahtul Adawiyah 😊

Jumaat, 21 April 2017

😊 Bawal Chiffon 😊 - Rabiahtul Adawiyah 😊

💋 ASSALAMUALAIKUM 💋
 
 Hari ini rabia  nak share gambar rabia pakai tudung bawal chiffon bercorak bunga tau !

💃 Nak tahu tak harga bawal chiffon ni berapa ringgit?

Seriously korang akan terkejut bila dapat tahu harganya nanti

😘😘😘

Bawal chiffon ini harganya sangat sangat murah 💜

Hanya rm 8 ringgit sahaja 😍

Hanya tinggal 2 tudung je tau 

My mum ambik tudung yang warna pink lembut 

Rabia ambik warna hijau

wah hijau nya 😄 Rabia ingatkan warna hitam.rupanya colour hijau.my mum scroll dalam facebook.my mum tengok je gambar tudung ni.terus tanya rabia nak beli tak..rabia cakap je lah nak beli lah.sebab murah sangat.


💋💋 Cantiknya bawal chiffon ni 

😎 Korang jangan ingat ni shawl tau !

Ini tudung bawal chiffon

Rabia saja je pakai macam shawl 
 
Sebab tudung bawal ni macam-macam gaya korang boleh buat kan
 
Rabia suka gaya shawl gitu
 
Baru nampak cantik 😍
 
 😊😊😊 

Raya nanti rabia boleh pakai bawal chiffon ni 💜

RAYA NANTI NAK PAKAI BAJU CANTIK-CANTIK
TUDUNG PUN CANTIK-CANTIK 
ASSALAMUALAIKUM SEMUA CANTIK-CANTIK 😍

😁 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍


💜💜


 
 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan