šŸ’œ Selfie -rabiahtul adawiyah šŸ’œ

šŸ’‹ Assalamualaikum.salam jumaat šŸ’œ


šŸ’œ  Hari ini rabia nak post gambar rabia šŸ’œ

Hehehehe..

Sebab lama sangat tak selfie ni

So rabia nak share gambar rabia ni šŸ’œ

Untuk pembaca blog dan blogger jangan terkejut tengok muka rabia  ya

 šŸ’œ


šŸ’œ Cantik ke tak..hehehe..šŸ’œ

šŸ’œšŸ’œšŸ’œšŸ’œ Satu,dua,tiga senyum šŸ’œ

šŸ’œšŸ’œ Alahai cantik pulak senyuman rabia ni kan..

šŸ’œ Ada orang kata rabia ada lesung pipit ..hehe..ya ke?ada ke? rabia tak perasan pun šŸ˜˜

šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„ Comel ke tidok kita ni..rabia biasa-biasa je..tak cantik mana pun..šŸ’œ Syukur lah dengan pemberian allah swt. Masih ada mata,hidung,telinga,mulut dan sebagainya.

šŸ˜ Hari ni rabia pakai shawl dari by demifa.Shawl yang menang contest hari tu.šŸ’œ
 
šŸ˜Ž cantik ke tak shawl kita ni ? hehe šŸ˜Ž
 
šŸ˜˜ Blogger : rabiahtul adawiyah abdul ghani šŸ˜„



Catat Ulasan

Catatan Popular