Khamis, 16 Mac 2017

💜 Selfie -rabiahtul adawiyah 💜

💋 Assalamualaikum.salam jumaat 💜


💜  Hari ini rabia nak post gambar rabia 💜

Hehehehe..

Sebab lama sangat tak selfie ni

So rabia nak share gambar rabia ni 💜

Untuk pembaca blog dan blogger jangan terkejut tengok muka rabia  ya

 💜


💜 Cantik ke tak..hehehe..💜

💜💜💜💜 Satu,dua,tiga senyum 💜

💜💜 Alahai cantik pulak senyuman rabia ni kan..

💜 Ada orang kata rabia ada lesung pipit ..hehe..ya ke?ada ke? rabia tak perasan pun 😘

😄😄😄 Comel ke tidok kita ni..rabia biasa-biasa je..tak cantik mana pun..💜 Syukur lah dengan pemberian allah swt. Masih ada mata,hidung,telinga,mulut dan sebagainya.

😍 Hari ni rabia pakai shawl dari by demifa.Shawl yang menang contest hari tu.💜
 
😎 cantik ke tak shawl kita ni ? hehe 😎
 
😘 Blogger : rabiahtul adawiyah abdul ghani 😄



Tiada ulasan:

Catat Ulasan