πŸ’œ Selfie -rabiahtul adawiyah πŸ’œ

Mac 16, 2017
πŸ’‹ Assalamualaikum.salam jumaat πŸ’œ


πŸ’œ  Hari ini rabia nak post gambar rabia πŸ’œ

Hehehehe..

Sebab lama sangat tak selfie ni

So rabia nak share gambar rabia ni πŸ’œ

Untuk pembaca blog dan blogger jangan terkejut tengok muka rabia  ya

 πŸ’œ


πŸ’œ Cantik ke tak..hehehe..πŸ’œ

πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ Satu,dua,tiga senyum πŸ’œ

πŸ’œπŸ’œ Alahai cantik pulak senyuman rabia ni kan..

πŸ’œ Ada orang kata rabia ada lesung pipit ..hehe..ya ke?ada ke? rabia tak perasan pun 😘

πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Comel ke tidok kita ni..rabia biasa-biasa je..tak cantik mana pun..πŸ’œ Syukur lah dengan pemberian allah swt. Masih ada mata,hidung,telinga,mulut dan sebagainya.

😍 Hari ni rabia pakai shawl dari by demifa.Shawl yang menang contest hari tu.πŸ’œ
 
😎 cantik ke tak shawl kita ni ? hehe 😎
 
😘 Blogger : rabiahtul adawiyah abdul ghani πŸ˜„



Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.