πŸ’œ Booth kak yana πŸ’œ -rabiahtul adawiyah πŸ’œ

Mac 18, 2017
πŸ’œ Hai..Assalamualaikum πŸ’œ

Hari ni rabia letih sangat tau

sebab apa?

sebab pergi jalan-jalan  dekat paya bunga central terengganu

Rabia puas cari booth kawan rabia tau

Nasib jumpa juga booth kak yana ni

 πŸ’œ Selfie dulu lah πŸ’œ

πŸ’œ Hah..thanks you kak yana..yeay dapat card bisnes kak yana πŸ’œ nanti i nak beli apa-apa boleh contact akak yana je πŸ’œ

πŸ’œ
πŸ’œ Yeay saya beli ya kak..dapat pun beli oval brush πŸ’œ

πŸ’œπŸ’œ Nanti nak pakai foundation boleh guna oval brush ni
 πŸ’œ

πŸ’œ Rabia ada 3 brush dah  πŸ’œ Nanti nak beli brush lain pulak πŸ’œ

 πŸ’œ Dan pada sesiapa yang nak kahwin tu..boleh pm kak yana ni..dia ni mua kuala terengganu tau πŸ’œ memang meletop kalau dia makeup kan pengantin .

πŸ’œ Blogger : Rabiahtul Adawiyah πŸ’œ
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.