Sabtu, 18 Mac 2017

💜 Booth kak yana 💜 -rabiahtul adawiyah 💜

💜 Hai..Assalamualaikum 💜

Hari ni rabia letih sangat tau

sebab apa?

sebab pergi jalan-jalan  dekat paya bunga central terengganu

Rabia puas cari booth kawan rabia tau

Nasib jumpa juga booth kak yana ni

 💜 Selfie dulu lah 💜

💜 Hah..thanks you kak yana..yeay dapat card bisnes kak yana 💜 nanti i nak beli apa-apa boleh contact akak yana je 💜

💜
💜 Yeay saya beli ya kak..dapat pun beli oval brush 💜

💜💜 Nanti nak pakai foundation boleh guna oval brush ni
 💜

💜 Rabia ada 3 brush dah  💜 Nanti nak beli brush lain pulak 💜

 💜 Dan pada sesiapa yang nak kahwin tu..boleh pm kak yana ni..dia ni mua kuala terengganu tau 💜 memang meletop kalau dia makeup kan pengantin .

💜 Blogger : Rabiahtul Adawiyah 💜

0 ulasan:

Catat Ulasan