šŸ’œ Booth kak yana šŸ’œ -rabiahtul adawiyah šŸ’œ

šŸ’œ Hai..Assalamualaikum šŸ’œ

Hari ni rabia letih sangat tau

sebab apa?

sebab pergi jalan-jalan  dekat paya bunga central terengganu

Rabia puas cari booth kawan rabia tau

Nasib jumpa juga booth kak yana ni

 šŸ’œ Selfie dulu lah šŸ’œ

šŸ’œ Hah..thanks you kak yana..yeay dapat card bisnes kak yana šŸ’œ nanti i nak beli apa-apa boleh contact akak yana je šŸ’œ

šŸ’œ
šŸ’œ Yeay saya beli ya kak..dapat pun beli oval brush šŸ’œ

šŸ’œšŸ’œ Nanti nak pakai foundation boleh guna oval brush ni
 šŸ’œ

šŸ’œ Rabia ada 3 brush dah  šŸ’œ Nanti nak beli brush lain pulak šŸ’œ

 šŸ’œ Dan pada sesiapa yang nak kahwin tu..boleh pm kak yana ni..dia ni mua kuala terengganu tau šŸ’œ memang meletop kalau dia makeup kan pengantin .

šŸ’œ Blogger : Rabiahtul Adawiyah šŸ’œ
Catat Ulasan

Catatan Popular