Selasa, 14 Mac 2017

💜 My favourite drinks is yakult 💜 Rabiahtul Adawiyah 💜

❤ Hai.assalamualaikum 💚

💜 Malam ni rabia nak share pasal my favourite drinks is yakult 💏💏

Rabia kalau pergi mana-mana kedai runcit ke,mydin mall ke,

Mesti wajib beli yakult ni

Sebab apa?

Sebab minuman ini sangat sedap

Dan minuman ni kan adalah salah satu minuman kegemaran rabia 

💜 

Rabia google khasiat minum yakult ni

Ada yang mengatakan kalau kanak-kanak yang susah nak membuang tu..Digalakkan minum yakult ni..sebab ia melawaskan perut

💜 Hanya yakult minuman kegemaran saya 💜 Siap beli yang double pack tau..nanti berebut dengan my dad lah pulak.😂

💜💜💜 Hanya yakult memberi kesegaran setiap hari ..yakult..yakult 💜

😋 Rabia nak nyanyi lagu yakult tu.tapi tak ingat lirik lah pulak.. 💜

💜 Yakult..yakult.. 😘

💜 Eh..rabia selfie tanpa makeup tau.💜

💜 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 💜
 
😍 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan