πŸ’œ My favourite drinks is yakult πŸ’œ Rabiahtul Adawiyah πŸ’œ

Mac 14, 2017
❤ Hai.assalamualaikum πŸ’š

πŸ’œ Malam ni rabia nak share pasal my favourite drinks is yakult πŸ’πŸ’

Rabia kalau pergi mana-mana kedai runcit ke,mydin mall ke,

Mesti wajib beli yakult ni

Sebab apa?

Sebab minuman ini sangat sedap

Dan minuman ni kan adalah salah satu minuman kegemaran rabia 

πŸ’œ 

Rabia google khasiat minum yakult ni

Ada yang mengatakan kalau kanak-kanak yang susah nak membuang tu..Digalakkan minum yakult ni..sebab ia melawaskan perut

πŸ’œ Hanya yakult minuman kegemaran saya πŸ’œ Siap beli yang double pack tau..nanti berebut dengan my dad lah pulak.πŸ˜‚

πŸ’œπŸ’œπŸ’œ Hanya yakult memberi kesegaran setiap hari ..yakult..yakult πŸ’œ

πŸ˜‹ Rabia nak nyanyi lagu yakult tu.tapi tak ingat lirik lah pulak.. πŸ’œ

πŸ’œ Yakult..yakult.. 😘

πŸ’œ Eh..rabia selfie tanpa makeup tau.πŸ’œ

πŸ’œ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ’œ
 
😍 

Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.