šŸ’œ My favourite drinks is yakult šŸ’œ Rabiahtul Adawiyah šŸ’œ

❤ Hai.assalamualaikum šŸ’š

šŸ’œ Malam ni rabia nak share pasal my favourite drinks is yakult šŸ’šŸ’

Rabia kalau pergi mana-mana kedai runcit ke,mydin mall ke,

Mesti wajib beli yakult ni

Sebab apa?

Sebab minuman ini sangat sedap

Dan minuman ni kan adalah salah satu minuman kegemaran rabia 

šŸ’œ 

Rabia google khasiat minum yakult ni

Ada yang mengatakan kalau kanak-kanak yang susah nak membuang tu..Digalakkan minum yakult ni..sebab ia melawaskan perut

šŸ’œ Hanya yakult minuman kegemaran saya šŸ’œ Siap beli yang double pack tau..nanti berebut dengan my dad lah pulak.šŸ˜‚

šŸ’œšŸ’œšŸ’œ Hanya yakult memberi kesegaran setiap hari ..yakult..yakult šŸ’œ

šŸ˜‹ Rabia nak nyanyi lagu yakult tu.tapi tak ingat lirik lah pulak.. šŸ’œ

šŸ’œ Yakult..yakult.. šŸ˜˜

šŸ’œ Eh..rabia selfie tanpa makeup tau.šŸ’œ

šŸ’œ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani šŸ’œ
 
šŸ˜ 

Catat Ulasan

Catatan Popular