πŸ’ƒ Smoothlipscrub by manja

Februari 24, 2017
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semua..salam jumaat πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

Hari ni rabia nak share pasal smoothlipscrub by manja ni

Hari tu rabia menang contest smoothlips scrub by manja ni kali ke 15

Dah lah cantik bekas dia ni..kecik je kan πŸ’œ

πŸ˜‹Sapu je smooth lips scrub ni pada bibir πŸ‘„

πŸ’‹ Perisa strawberry smoothlips scrub ni πŸ’ƒ Awak-awak semua kalau ada masalah bibir kering ke,mengelupas ke,bibir hitam ke..cepat order dengan kak manja ni ya,

Hyeee semua.. Ni nak kabo awok2 kat sini, sapa kat sini yg nak bibir yg mugil; cantik; bermaya; sihat.. Cepat2 order smooth lips scrub by manja NOW NOW ... πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
πŸ’ƒ Nak cantik bibir guna lah smoothlips scrub ni..barulah bibir tu nampak cantik gitu πŸ’‹

πŸ’― Ingredients:
✔ Original Fruit Extract
✔ Sugar
✔ Honey
✔ Natural Lip Moisturizer
✔ Olive Oil
✔ Aqua

πŸ’Ÿ Usage:
✔ Everyday used ( 2week and up )
✔ 2x @ 3x per weeks ( last up to 1month )

✨ Can use everyday
✨ No chemical
✨ Safe

πŸ’Ÿ How to use? :
✔ Take a pinch of lipscrub, rub the lips slowly about 2-3minutes.
✔ Let the scrub do its work to your lips around 5-15minutes.
✔ Take some wet tissues @ dry towel, just wipe the scrub.
✔ After wipe the scrub, apply some lipbalm @ lipstick for more gorgeous lips.


 πŸ˜ Dan rabia nak bagi tips macam mana nak bibir pink πŸ’‹
  1. Sambil-sambil gosok gigi tu..gosoklah sekali bibir awak tu ya.
  2. Pakai lah smoothlips scrub by manja ni (search facebook ni okey : :nuraisyah din) 
  3. Sapu madu pada bibir..insyaAllah bibir nampak cantik dan tak mengelupas 
  4. Jangan lupa minum air masak sebanyak 8 gelas sehari  
  5. Pilih gincu yang sesuai dengan bibir awak
😍 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ˜ƒ

Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.