Isnin, 13 Februari 2017

Menang contest dapat beg - Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani

💜 Hai...assalamualaikum 💜

Hari ini kan rabia happy sangat tau..

Nak tahu tak sebab apa rabia happy sangat hari ini?

Sebab rabia dapat beg free je ni

Macam mana boleh dapat beg free ni?

Rabia masuk contest lah dalam facebook ni

Bukan senang nak dapat beg ni tau

Dah kali ke berapa dah menang contest ni

Rabia menang kali ke 15 dah 

Beg baru sampai hari ni 

💜💜💜💜💜


😍 Alhamdulillah rezeki ku hari ini 😍


💞 Cantik beg ni 💞 

Menang kali ke 15 tu dapat hadiah special sikit ..heheh.. 💜💜💜💜💜💜💜

Sebenarnya rabia saja je masuk contest ni. Kalau ada masa lapang,rabia masuk je lah contest ni

Tapi bila dah selalu join contest ni..rasa macam happy lah..sebab dapat hadiah kan..yeahhh..

korang doakan rabia ya..harap-harap rabia dapat menang baju pulak 💜💜💜💜💜

😘 Nak merasa juga menang baju by de mifa ni 💋

Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍

0 ulasan:

Catat Ulasan