Khamis, 16 Februari 2017

💃 Face relaxing treatment fellera beauty - Rabiahtul Adawiyah 💃

💃 Hai..assalamualaikum semua 💅💃

Pagi-pagi lagi rabia dah bangun awal..

Sebab apa?

Sebab semangat nak beli face relaxing treatment ni

Baru ni rabia nak pergi dekat fellera hq ..tapi bila rabia wasap dekat cikyu ni..dia beritahu face relaxing treatment ni habis stock dah 😢😢😢😢

So rabia tak sabar nak pakai face relaxing treatment ni 💃

Jadi hari ni juga rabia pergi giant beli face relaxing treatment ni dekat kiosk jentayu ni 💋💋💋

Nasib baik ada face relaxing treatment dekat kiosk jentayu ni

Kalau habis stock macam mana?

Face relaxing treatment ni harganya adalah rm 32 

😍 Nanti gebu gebas lah kulit muka rabia ni 😍

😜 Sempat lagi rabia selfie dengan face relaxing treatment ni 😋😊

😍 Nak cantik macam rabia tak? meh lah guna face relaxing treatment ni 😍

😘 Rugi kalau tak guna face relaxing treatment ni 😍

Baru first time rabia guna face relaxing treatment ni 😓

Selama ni rabia guna body scrub fellera tau.sekarang rabia nak try face relaxing treatment pulak 😍😍😍😍

😘 Blogger:Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍

 


0 ulasan:

Catat Ulasan