Khamis, 12 Januari 2017

Wajib ada barang makeup ni

πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semuaπŸ’ƒ

Sebelum rabia nak keluar rumah πŸ’‹πŸ’…

Wajib ada barang makeup ni πŸ’…πŸ’…




πŸ‘‰Bedak nutrimetics yang bekas warna putih besar tu wajib sapu selalu dekat muka πŸ‘ˆ Kulit pun nampak gebu je πŸ‘ˆ

πŸ‘‰Losyen zwitsal ni dipakai selepas mandi , barulah kulit nampak gebu dan lembut πŸ‘ˆ

πŸ‘‰Organic coffee scrub pada mulanya rabia ok je pakai..kulit nampak licin dan juga gebu.last-last kulit rabia jadi gatal dan merah .so rabia tak pakai dah.maybe tak sesuai dah dengan kulit rabia.sebab kulit rabia ni sensitif πŸ˜“ tapi rabia simpan pack biru tu senang nak letak barang make up πŸ’ƒ

πŸ‘ Foundation eskora fruity foundation wajib sapu pada muka ..barulah muka tu nampak glowing dan flawless kan.tapi rabia hanya letak sedikit sahaja foundation tu pada muka.sebab rabia tak boleh pakai tebal-tebal nanti muka rabia naik jerawat πŸ‘½

πŸ‘Collagen lipstick ni memang sesuai untuk bibir yang kering..sebelum keluar rumah rabia akan pakai lipstick ni πŸ‘

πŸ‘blusher nutrimetics..yang ni rabia jarang sangat pakai..hehehe..sebab tak pandai nak makeup..tapi pakai juga lah..kadang-kadanglah pakai..membazir pulak kan kalau tak pakai..dahlah jenama nutrimetics ni mahal .

πŸ’ƒ Rabiahtul adawiyah abdul ghani πŸ’ƒ

0 ulasan:

Catat Ulasan