Wajib ada barang makeup ni

Januari 12, 2017
๐Ÿ’ƒ Hai..assalamualaikum semua๐Ÿ’ƒ

Sebelum rabia nak keluar rumah ๐Ÿ’‹๐Ÿ’…

Wajib ada barang makeup ni ๐Ÿ’…๐Ÿ’…




๐Ÿ‘‰Bedak nutrimetics yang bekas warna putih besar tu wajib sapu selalu dekat muka ๐Ÿ‘ˆ Kulit pun nampak gebu je ๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ‘‰Losyen zwitsal ni dipakai selepas mandi , barulah kulit nampak gebu dan lembut ๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ‘‰Organic coffee scrub pada mulanya rabia ok je pakai..kulit nampak licin dan juga gebu.last-last kulit rabia jadi gatal dan merah .so rabia tak pakai dah.maybe tak sesuai dah dengan kulit rabia.sebab kulit rabia ni sensitif ๐Ÿ˜“ tapi rabia simpan pack biru tu senang nak letak barang make up ๐Ÿ’ƒ

๐Ÿ‘ Foundation eskora fruity foundation wajib sapu pada muka ..barulah muka tu nampak glowing dan flawless kan.tapi rabia hanya letak sedikit sahaja foundation tu pada muka.sebab rabia tak boleh pakai tebal-tebal nanti muka rabia naik jerawat ๐Ÿ‘ฝ

๐Ÿ‘Collagen lipstick ni memang sesuai untuk bibir yang kering..sebelum keluar rumah rabia akan pakai lipstick ni ๐Ÿ‘

๐Ÿ‘blusher nutrimetics..yang ni rabia jarang sangat pakai..hehehe..sebab tak pandai nak makeup..tapi pakai juga lah..kadang-kadanglah pakai..membazir pulak kan kalau tak pakai..dahlah jenama nutrimetics ni mahal .

๐Ÿ’ƒ Rabiahtul adawiyah abdul ghani ๐Ÿ’ƒ
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.