Shopping online 😘😘😘😘😘😘

Januari 21, 2017
πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum semua πŸ’ƒ 

Baru-baru ni rabia shopping online dalam facebook πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

Seriously nak tahu rabia shopping apa?

Rabia beli inner neck dengan cikgu rabia..

Wah macam neelofa dah πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜

😘😘😘😘😘😘 Meh pakat beli inner neck ni..rabia selesa sangat pakai inner neck ni u alls 😍😍

πŸ’ƒπŸ’ƒ Terima kasih cikgu..saya beli ya ❤

πŸ’ƒπŸ˜ Muka rabia macam neelofa tak..hehehehe πŸ’ƒ 

πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ™ŽπŸ™ŽπŸ˜˜
Muka rabia macam neelofa kan...hahahahaha πŸ˜πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ’†πŸ’…πŸ’‡πŸ’‹
 
😊 Korang nak beli inner neck ni meh pakat add facebook cikgu yunie ni 😍
 
πŸ’‹ Facebook : CK Galeri 
 
πŸ’ƒ Rugi u alls tak beli inner neck ni..best tau sekali pakai..nampak macam neelofa .. 😍😘😘😘😘😘
 
😘 Nanti boleh repeat order lagi . πŸ˜‚πŸ˜‚ Beli banyak-banyak pun tak apa.asal selesa pakai kan 😍
 
😍 Rabia lebih suka shopping online..sebab apa? sebab i malas nak keluar rumah ..hahahahaha.. πŸ˜ͺπŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜πŸ˜ŽπŸ˜„
 
😘 Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ˜˜πŸ˜πŸ’ƒ
 
😊 Goodnight u alls .. sweet dream πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€



Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.