Khamis, 26 Januari 2017

Selfie 😊😊

😊😊 Hai ,assalamualaikum 💃💃

Selfie? heheh..hari ni rabia bosan ,so baru ada masa nak selfie-selfie

Untuk hilangkan bosan..rabia selfie lah.. 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

one..two..three..selfie 💙💚💛💜

💃💃💃💃💃
 
💃💃💃💃
 
💃💃💃💃
 
💃 Dah tak ada kerja lain agaknya..💃💃💃💃💃
 
😂😂😂 Asyik selfie je kerjanya kan...hahahahahahahahahahahhahahaha 😂😂😂😂😂😂😂
 
😁 Kadang selfie tu boleh menghilangkan stress juga tau ..hehehhe 😁😁😁😁
 
😀😀😀😀😀 Rabia saja je selfie sebab boring kan.. 😢😢😢😘😗
 
😀 Gambar ni hanya untuk paparan dekat blog je ni .😀😀
 
😁😂😂 Dalam album tak tahulah berapa keping gambar yang ada..mesti lebih dari 100 😁😁😁😁
 
😃 Gambar i lagi,family lagi,students lagi,sanak-saudara lagi.dan banyak lagi lah gambar..😘
 
😍 Eh..eh..perasan tak muka rabia tu..putih kan..rabia memang putih pun..😁😁 Eh..eh perasan lah pulak 😋😋😋😊😊 Hehehe.. 
 
😁😁😁 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍😍😍😘😘😘😘😘😘
 
💜 
 
 

0 ulasan:

Catat Ulasan