Selfie 😊😊

Januari 26, 2017
😊😊 Hai ,assalamualaikum πŸ’ƒπŸ’ƒ

Selfie? heheh..hari ni rabia bosan ,so baru ada masa nak selfie-selfie

Untuk hilangkan bosan..rabia selfie lah.. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

one..two..three..selfie πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œ

πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
 
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
 
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
 
πŸ’ƒ Dah tak ada kerja lain agaknya..πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
 
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Asyik selfie je kerjanya kan...hahahahahahahahahahahhahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
 
😁 Kadang selfie tu boleh menghilangkan stress juga tau ..hehehhe 😁😁😁😁
 
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Rabia saja je selfie sebab boring kan.. πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜˜πŸ˜—
 
πŸ˜€ Gambar ni hanya untuk paparan dekat blog je ni .πŸ˜€πŸ˜€
 
πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Dalam album tak tahulah berapa keping gambar yang ada..mesti lebih dari 100 😁😁😁😁
 
πŸ˜ƒ Gambar i lagi,family lagi,students lagi,sanak-saudara lagi.dan banyak lagi lah gambar..😘
 
😍 Eh..eh..perasan tak muka rabia tu..putih kan..rabia memang putih pun..😁😁 Eh..eh perasan lah pulak πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜ŠπŸ˜Š Hehehe.. 
 
😁😁😁 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍😍😍😘😘😘😘😘😘
 
πŸ’œ 
 
 

Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.