Selasa, 24 Januari 2017

💃 Selfie with b612

💃 Hai..assalamualaikum 💃
💅 Lama sangat rabia tak update blog kan..malam-malam baru ada masa nak update.. 💅💅 Rabia busy sejak kerja ni 👧

💃 Selfie with b612 💃

Lama bebenor rabia tak selfie ni..💃💅 

 ðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒðŸ’ƒ
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

💃Gambar banyak-banyak tu rabia pergi ke kedai dan cuci gambar.👤

Banyak gambar rabia dalam album ..hehehe..gambar dari zaman kecik-kecik sampai dewasa..💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

💃 Gambar ni rabia tak cuci lah..ini sekadar perkongsian untuk blog sahaja..😁😂😍😎😘

💅 Rabia jarang-jarang dah selfie sekarang.. 😌 Sebab banyak dah gambar.sampai berat tab..akhirnya rabia delete gambar dalam tab dan rabia save dalam laptop..dan rabia simpan gambar dalam pendrive untuk pergi cuci gambar nanti. 😀😍😘

😀 Kebanyakkan gambar dengan students,keluarga,rakan-rakan dan sanak saudara je dalam album tu.😀

💃😘 Kalau rabia rindu dekat kawan ke..rabia belek-belek lah gambar dalam album tu 😁

😍 Rabia baru pandai selfie dengan menggunakan aplikasi b612 ni..😁😂😃😄

💅 Hari tu.rabia dah guna dah aplikasi b612 ni.tapi rabia remove aplikasi ni..sebab ambik gambar tak jadi..😂😂😂😂😂😂😂😂

💅 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 💅💃😘😘

0 ulasan:

Catat Ulasan