πŸ’ƒ Selfie with b612

Januari 24, 2017
πŸ’ƒ Hai..assalamualaikum πŸ’ƒ
πŸ’… Lama sangat rabia tak update blog kan..malam-malam baru ada masa nak update.. πŸ’…πŸ’… Rabia busy sejak kerja ni πŸ‘§

πŸ’ƒ Selfie with b612 πŸ’ƒ

Lama bebenor rabia tak selfie ni..πŸ’ƒπŸ’… 

 πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

πŸ’ƒGambar banyak-banyak tu rabia pergi ke kedai dan cuci gambar.πŸ‘€

Banyak gambar rabia dalam album ..hehehe..gambar dari zaman kecik-kecik sampai dewasa..πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š

πŸ’ƒ Gambar ni rabia tak cuci lah..ini sekadar perkongsian untuk blog sahaja..πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ŽπŸ˜˜

πŸ’… Rabia jarang-jarang dah selfie sekarang.. 😌 Sebab banyak dah gambar.sampai berat tab..akhirnya rabia delete gambar dalam tab dan rabia save dalam laptop..dan rabia simpan gambar dalam pendrive untuk pergi cuci gambar nanti. πŸ˜€πŸ˜πŸ˜˜

πŸ˜€ Kebanyakkan gambar dengan students,keluarga,rakan-rakan dan sanak saudara je dalam album tu.πŸ˜€

πŸ’ƒπŸ˜˜ Kalau rabia rindu dekat kawan ke..rabia belek-belek lah gambar dalam album tu 😁

😍 Rabia baru pandai selfie dengan menggunakan aplikasi b612 ni..πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜„

πŸ’… Hari tu.rabia dah guna dah aplikasi b612 ni.tapi rabia remove aplikasi ni..sebab ambik gambar tak jadi..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’… Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ’…πŸ’ƒπŸ˜˜πŸ˜˜
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.