πŸ’ƒ Foundation brush πŸ’ƒ

Januari 26, 2017
πŸ’ƒ Assalamualaikum..hai..salam jumaat semua πŸ’œ

Hari ni rabia pergi giant tau..rabia beli foundation brush πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

First time pandai guna foundation brush ni πŸ’ƒ

Hari tu rabia beli span untuk sapu foundation dekat muka ni πŸ˜‚

Tapi bila rabia basuh span tu..dia masih kotor dan tak tanggal pun kekotoran di span tu πŸ˜‚

alahai..geramnya lah.. 😏😏😏😏😏




πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Yeah happynya dapat beli juga foundation brush ni πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

πŸ’ƒ Awak-awak semua pernah pakai ke foundation brush ni ? πŸ’ƒ

πŸ’ƒ Rabia first time pakai ni..tak sabar nak pakai foundation brush ni 😊😊

πŸ˜€ Awak-awak semua boleh dapatkan foundation brush ni di guardian giant ya πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

πŸ’ƒ Sampul plastik tu rabia tak buang lagi..tak buka pun lagi πŸ˜“

πŸ’ƒ First time nak belajar mekap lah ni ..hehehehehehhehehehhehehhe πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ƒ Dah lah cantik brush dia tu..ada banyak brush dekat guardian ni..rabia rasa nak beli semua je..πŸ˜”πŸ˜πŸ˜˜

😍 Kalau beli banyak-banyak rabia boleh lah tolong makeup awak semua kan ..jadi mua sekali sekala . πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

πŸ’ƒ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😊😊😊😊


Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.