Khamis, 26 Januari 2017

💃 Foundation brush 💃

💃 Assalamualaikum..hai..salam jumaat semua 💜

Hari ni rabia pergi giant tau..rabia beli foundation brush 💃💃💃💃💃💃💃💃

First time pandai guna foundation brush ni 💃

Hari tu rabia beli span untuk sapu foundation dekat muka ni 😂

Tapi bila rabia basuh span tu..dia masih kotor dan tak tanggal pun kekotoran di span tu 😂

alahai..geramnya lah.. 😏😏😏😏😏




💃💃💃💃 Yeah happynya dapat beli juga foundation brush ni 💃💃💃

💃 Awak-awak semua pernah pakai ke foundation brush ni ? 💃

💃 Rabia first time pakai ni..tak sabar nak pakai foundation brush ni 😊😊

😀 Awak-awak semua boleh dapatkan foundation brush ni di guardian giant ya 😀😀😀😀😀😀😀

💃 Sampul plastik tu rabia tak buang lagi..tak buka pun lagi 😓

💃 First time nak belajar mekap lah ni ..hehehehehehhehehehhehehhe 😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😂😂😂😂😂

💃 Dah lah cantik brush dia tu..ada banyak brush dekat guardian ni..rabia rasa nak beli semua je..😔😍😘

😍 Kalau beli banyak-banyak rabia boleh lah tolong makeup awak semua kan ..jadi mua sekali sekala . 💃💃💃💃💃

💃 Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😊😊😊😊


0 ulasan:

Catat Ulasan