15 resepi puri pertama untuk bayi (6-12bulan)

Januari 09, 2017
πŸ˜ƒ Hai...assalamualaikum semua 😍

Lama juga rabia tak menulis blog kan πŸ’…πŸ’…

πŸ’ƒ Rabia busy sekarang..sebab rabia jadi dropship by de mifa sekarang ✋

Sebab tu tak ada entry yang terbaru ni πŸ’…

Hari ni rabia nak share resepi puri pertama untuk bayi yang berumur (6-12bulan)

Mommy -mommy diluar sana..jangan risau ya..tak tahu nak masak apa untuk bagi anak -anak makan? Disini ada resepinya πŸ‘©

πŸ’ƒ 15 resepi puri pertama untuk bayi yang berumur (6-12bulan)





















😍 Mommy-mommy boleh lah try masak resepi terbaru ini untuk anak-anak korang kan πŸ’ƒ

πŸ’ƒ Rabia tengok resepi ni sedap lah pulak..rabia pulak rasa nak makan ..hehehehehehehehe πŸ˜πŸ˜‚
 
😘 Sekali suap je..pasti anak-anak korang nak lagi..😍
 
😍 Puri buah-buahan ni bagus untuk bayi πŸ’ƒ Makanan berkhasiat ini bagus untuk perkembangan dan juga kesihatan bayi πŸ’ƒ




Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.