Sabtu, 31 Disember 2016

Aplikasi Flower Crown

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 31, 2016 0 ulasan
πŸ’ƒHai,assalamualaikum πŸ’ƒ

πŸ’ƒHappy new year 2017 πŸ’ƒ

Aplikasi flower crown? 

flower crown tu apa ?

Korang biasa guna tak aplikasi ni?

Rabia baru je dowload aplikasi ni

πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

 πŸ’ƒI baru je try app flower crown ni πŸ’ƒ
πŸ’ƒInilah apps flower crown πŸ’ƒ

Apalagi jom dowload flower crown di gedung play πŸ’ƒ


πŸ’ƒ Rabiahtul adawiyah abdul ghani πŸ’ƒ

Selasa, 27 Disember 2016

Shawl kesayangan ku : Rabiahtul Adawiyah

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 27, 2016 0 ulasan
😊Assalamualaikum πŸ’œ

Hai 😍😍😍
Shawl kesayangan ku? 

Heheh..rabia nak share pasal shawl kesayangan ku ni..

Shawl ni cantik sangat tau..

My aunty bagi 😍

😘 I love this shawl πŸ’›

Thanks you my beloved aunty sebab sudi bagi shawl ni kat rabia 😘

Rabia pun tak tahu cikngah beli shawl ni dekat mana..πŸ’œ

Cantik kan  shawl ni πŸ’› I nak simpan shawl ni baik-baik.Special gift from my aunty 😍

Ahad, 25 Disember 2016

Tahun baru 2017 azam baru

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 25, 2016 0 ulasan
😊 Hai,assalamualaikum😘

Selamat bercuti semua 😍😍😍

Tak lama lagi tahun baru akan tiba

Tahun 2017

Umur rabia semakin muda.cehwahhh...next year i dah berusia 21 tahun..

Tahun baru 2017 azam baru ..

Hah..korang ada azam baru tak?

Azam baru rabia :
  1. Nak kerja sebaik-baiknya
  2. Nak capai impian menjadi seorang blogger yang terkenal pada suatu hari nanti
  3. Nak buat bisnes..Beauty flowers by rabiahtul adawiyah ..coming soon kot..hehehe..
4.Nak jadi seorang wanita yang lebik baik 
πŸ˜‹Rabia nak ucapkan selamat tahun baru 2017 u alls..😘 Semoga azam baru korang dan impian korang tercapai πŸ’œ

😍Selamat tahun baru 2017 dengan azam yang baru πŸ’š

Azam korang tahun depan?macam mana pulak ya? Share lah sikit 😍 I nak tahu juga .sharing is caring πŸ˜πŸ’‹

😍 Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ’œ

 

Khamis, 22 Disember 2016

Biolife - Rabiahtul Adawiyah

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 22, 2016 0 ulasan
❤ Assalamualaikum,salam jumaat 😁

Biolife? Apa tu? 

Biolife fish oil ni adalah supplement yang bagus untuk kaum wanita

Dulu kan masa zaman persekolahan,muka rabia ditumbuhi banyak jerawat

Tapi alhamdulillah sejak rabia amalkan biolife fish oil ni jerawat dekat muka dah makin berkurang 

Banyak khasiat biolife fish oil ni

Korang nak tahu khasiat biolife fish oil ni korang google ya


πŸ’‘ inilah rahsia kecantikan saya 😘



πŸ’‘ Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ’‘

Rabu, 21 Disember 2016

Bercuti di Kota Bharu

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 21, 2016 0 ulasan
😊Assalamualaikum,hai 😍

Rabia baru je balik dari kota bharu πŸ’‹

Penat tak hilang lagi ni 😘

Apa-apapun best jugalah..walaupun rabia tak shopping.

Tapi dapat juga pergi holiday bersama family .

😍😝

 








😍 Sampai je di kb.rabia pergi aeon mall dulu πŸ’‘

Pada hari esok tu rabia pergi pasar siti khadijah πŸ’›πŸ’™

πŸ’‹ Blogger : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😊

Selasa, 20 Disember 2016

I 'm so happy

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 20, 2016 0 ulasan
πŸ’œ Hai,assalamualaikum πŸ’œ

I'm so happy today πŸ’‹πŸ’‹

I kan dah menang contest kali ke 13 tau

And then cikgu rabia belanja makan kfc dan siap bagi gift lagi 

πŸ’™πŸ’š

Thanks you so much my dear teacher πŸ’™πŸ’š

😍 Wah rabia dapat gift daripada cikgu bm tau 😍

Sabtu, 17 Disember 2016

Organic cofee scrub

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 17, 2016 0 ulasan
πŸ’ƒ Assalamualaikum,hai πŸ’ƒ

Pagi tadi rabia sempat juga selfie dengan organic cofee scrub ni πŸ’œ

I nak whatsapp akak yang jual cofee scrub ni 😍

πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

πŸ’ƒ Sempat juga rabia selfie dengan organic cofee scrub ni πŸ’ƒ
πŸ’ƒCantik kan packet scrub cofee ni πŸ’ƒ
πŸ’ƒDah habis scrub ni packet ni boleh lah letak barang mekap πŸ’ƒ

πŸ’ƒ Ikhlas daripada : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani πŸ’ƒ

Jumaat, 16 Disember 2016

Kelebihan organic cofee scrub

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 16, 2016 0 ulasan
😍 Assalamualaikum,hai πŸ’œ

Hah..hari ni rabia nak cerita sikit pasal kelebihan organic cofee scrub

seriously,rabia cuba pakai scrub cofee ni..

Lembut sangat kulit ni.kalau boleh rabia nak pakai setiap hari scrub coffee tu

Nak cantik kan kulit ni..kena konsisten lah cara pemakaiannya tu

πŸ’œ Organic coffee scrub πŸ’œ

πŸ˜‹
πŸ’œ Kelebihan cofee scrub 😍

 
πŸ’œ Tangan rabia lah tu πŸ’œ Nampak gebu kan.Kak lina siap kata nampak seri kulit tu πŸ’œ

Korang nak kulit cantik macam rabia tak? korang pergi je pm kak lina ni kt instagram ya


Fanpage instagram: Florale natural cosmetics 😊

Selasa, 13 Disember 2016

Shawl by de mifa

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 13, 2016 0 ulasan
😍 Hai,Assalamualaikum 😘


Selamat petang semua πŸ’œ

Hari ni rabia pakai shawl by de mifa tau .


😍 Shawl by de mifa πŸ’œ

Cantik kan shawl ni πŸ’‘πŸ’œ

Kalau korang nak beli shawl ni pergi pm terus kat facebook ya.

Fanpage Facebook : By de mifa 
Selamat bershopping you all πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

😘 Ikhlas daripada saya Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍


Jumaat, 9 Disember 2016

Always gorgeous

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 09, 2016 0 ulasan
πŸ’™ Assalamualaikum πŸ’œ

πŸ’œ Hai πŸ’œ

πŸ’œ Always gorgeous ? 

Pada waktu pagi rabia akan bangun awal pagi dan pakai baju dan instant shawl cantik-cantik gitu 😍

 Kita sebagai seorang perempuan mestilah always gorgeous kan 😍😍😍

Nak nampak gorgeous? Pakai lah baju cantik-cantik.Muka tu always make up ya baru nampak seri sikit πŸ’œπŸ’œπŸ’œ


πŸ’œπŸ’œ Pagi-pagi dah kena bangun awal sebab nak pergi jalan-jalan 😍

 
😘 Abaikan muka rabia tu πŸ˜‚ hehehe 😁


 
 πŸ˜Š Ikhlas daripada saya Rabiahtul Adawiyah Bt Abdul Ghani 😊
 

Selasa, 6 Disember 2016

Facebook semakin canggih?

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 06, 2016 0 ulasan
πŸ’œ Assalamualaikum πŸ’œ

Facebook semakin canggih?

Korang perasan tak ada video ni kat facebook korang?

#yearinreview2016 ni ada kan dekat fb korang kan

Rabia pun terkejut ada video ni....

Canggih kan facebook sekarang 

 
πŸ’œ I love this video #yearinreview2016 πŸ’œ


😊 Ikhlas daripada saya : Rabiahtul Adawiyah Bt Abdul Ghani 😊

Ahad, 4 Disember 2016

KELEBIHAN ESKORA FRUITY FOUNDATION

Dicatat oleh Rabiahtul Adawiyah di Disember 04, 2016 0 ulasan
  πŸ’œ Assalamualaikum πŸ’œ
 
 
 
 KELEBIHAN ESKORA FRUITY FOUNDATION

🍎 Fruity Foundation yang pertama di Malaysia yang mengandungi 40% ekstrak pati delima, Argan oil, Vitamin E, ekstrak peppermint leaf yang mampu mencantik dan merawat kulit (Juga anti kanser kulit)
🍎 Bedak asas yang senang dipakai, dioles pada wajah..hanya dalam 1 minit dah siap dan cantik. Senang pakai, senang juga nak cuci
🍎 Menghalang daripada sunburn sebab mengandungi antioksidan buah delima dan spf 50
🍎 Boleh pakai malam dan buat tidur..bangun pagi, kulit wajah terasa lembut
🍎 Membantu Merawat kulit kusam, kulit kering dan kulit menggelupas.
🍎 Eskora bukan sahaja mencerah dan memutihkan wajah tetapi Eskora juga menaikkan seri wajah... menjadikan kulit wajah lebih segar,muda, gebu dan lembut
🍎 Penggunaan kali pertama dah nampak hasilnya.. Wajah brightening Dan glowing. Penggunaan yg berterusan..wajah akan cerah berseri
🍎 Mesra wuduk Dan Mesra solat kerana tidak ada campuran bahan yang diharamkan Dan bahan logam berat
🍎 Teksturnya yang sangat lembut ,
mudah menyerap ke dalam kulit menjadikan muka terasa ringan Dan bebas
🍎 Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, seawal usia 12 tahun hinggalah umur dewasa
🍎 Sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit (kecuali terlalu gelap)

Layari website kami : www.eskora.com.my
Fb : eskora hq / Eskora cosmetic
 
πŸ’œ Lembut sangat pakai eskora ni πŸ’œ
 

 

Rabiahtul Adawiyah Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting