Jumaat, 23 September 2016

Tips Kecantikan Asli

Assalamualaikum.Apa Khabar Semua? Dah Solat Maghrib Ke?Oklah Malam Ni Rabia Nak Share Tips Kecantikan Asli.Ini Tips Dari Rabia Sendiri Ya.

Tips Kecantikan Rabiahtul Adawiyah
1.Sapukan Masker Ubi Kentang Pada Muka
2.Sapukan Kiub Ais Pada Wajah Anda
3.Banyakkan Minum Air Masak
4.Tidur Awal
5.Bangun Awal Pagi
6.Makan Supplement
7.Jangan Terlalu Over Make UpKhamis, 22 September 2016

Shiseido mask

Assalamualaikum.Apa Khabar Semua? Korang Dah Nak Pergi Solat Jumaat Dah? Pergi Cepat-Cepat.Oklah . Rabia Ni Baru Je Balik Dari Mydin Mall.Rabia Shopping Sekejap.Nak Tahu Tak Rabia Beli Apa? Rabia Beli Shiseido Mask.Rabia Suka Pakai Shiseido Mask Ni.Sebab Ia Menghilangkan Blackhead.I Love It !


Rabu, 21 September 2016

10 tips diet berkesan

Assalamualaikum.Apa Khabar? Korang Tengah Buat Apa Tu?  Tips Apa Rabia Nak Share? Hah..Rabia Nak Tanya Dulu..Siapa Nak Kurus? Angkat Tangan..Hehee..Semua Nak Kurus Kan.Ok Di Sini Ada 10 Tips Diet Berkesan.


Ahad, 11 September 2016

Kelihatan cantik penting untuk wanita

Assalamualaikum.Apa khabar semua? Dah solat isyak dah? Alhamdulillah dah selesai solat ya.Oklah Rabia nak straight to the point je lah. Apa tajuk yang Rabia nak bincangkan pada malam ni.Tajuknya adalah kelihatan cantik penting untuk wanita.Siapa nak cantik ? Semua golongan kaum hawa lah kan.Cantik dari segi aspek apa tu? Just my opinion ..Cantik itu subjektif.Cantik dari segi dalaman dan juga luaran.Cantik akhlak dan cantik budi bahasanya.Muka dan seluruh anggota badan juga kena cantik juga kan.Itu hanya cantik luaran je.Tapi cantik dalaman adalah cantik dari segi peribadinya dan akhlaknya. Memang betul kelihatan cantik penting untuk wanita.Kita sebagai seorang wanita haruslah menjaga penampilan.Penampilan macam mana tu? Jaga penampilan dari segi aspek kekemasan dan kebersihan.