Spend time with my mum & grandmother

November 26, 2016
πŸ’œ Assalamualaikum πŸ’œ

Selamat bercuti semua πŸ’š

Rabia sempat juga lah spend time with my mum & grandmother baru-baru ni πŸ’œ

Tapi tak sempat selfie dengan umi dan tokwan 
😰😰 

Umi je yang snap pic rabia ni 😍

Rabia nak bagi pesanan sikit ni kepada semua pembaca blog rabia ni..
Korang spend time lah dengan family korang..Bila family korang dah tak ada nanti.Baru korang nak menyesal?Dah tak ada guna dah.

So,jangan asyik mengadap phone 24jam.Spend time lah sikit dengan family korang ya.Ajak family korang pergi bercuti ke..Boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan lagi tau πŸ‘ͺπŸ‘ͺ

πŸ’œ Sempat lagi rabia selfie..Umi rabia lah ni ambil gambar rabia ni πŸ’œ
πŸ’šSebelum makan nasi ayam,kita selfie dulu ya πŸ’™πŸ’š


Yang Benar : Rabiahtul Adawiyah Bt Abdul Ghani πŸ’œπŸ’‹




Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.