Sabtu, 26 November 2016

Spend time with my mum & grandmother

๐Ÿ’œ Assalamualaikum ๐Ÿ’œ

Selamat bercuti semua ๐Ÿ’š

Rabia sempat juga lah spend time with my mum & grandmother baru-baru ni ๐Ÿ’œ

Tapi tak sempat selfie dengan umi dan tokwan 
๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ 

Umi je yang snap pic rabia ni ๐Ÿ˜

Rabia nak bagi pesanan sikit ni kepada semua pembaca blog rabia ni..
Korang spend time lah dengan family korang..Bila family korang dah tak ada nanti.Baru korang nak menyesal?Dah tak ada guna dah.

So,jangan asyik mengadap phone 24jam.Spend time lah sikit dengan family korang ya.Ajak family korang pergi bercuti ke..Boleh mengeratkan hubungan kekeluargaan lagi tau ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ช

๐Ÿ’œ Sempat lagi rabia selfie..Umi rabia lah ni ambil gambar rabia ni ๐Ÿ’œ
๐Ÿ’šSebelum makan nasi ayam,kita selfie dulu ya ๐Ÿ’™๐Ÿ’š


Yang Benar : Rabiahtul Adawiyah Bt Abdul Ghani ๐Ÿ’œ๐Ÿ’‹




0 ulasan:

Catat Ulasan