Ahad, 20 November 2016

Pencarian Model Malaysia_Model Selfie _Rabiahtul Adawiyah

Assalamualaikum..Selamat pagi 💜💜💜💜

Pencarian model malaysia_model selfie?

Rabia ada join pencarian model malaysia ni dalam facebook..

Rabia memang minat modelling..tapi ayah tak bagi..Nak buat macam mana kan dah tak ada rezeki

Sebenarnya rabia nak jadi model produk..Bukan model yang jalan cat walk tu..

Tapi tak apalah..rabia kena dengar cakap ayah juga.

Tapi kali ni diorang nak cari model selfie..Dan diorang akan poskan produk kepada kita.

Tapi rabia nak bagi nasihat sikit ya..Nak jadi model pun make sure korang tutup aurat,gaya pun biasa-biasa je.Jangan over sangat.Mekap pun ala-ala simple je.Pakaian pun jangan lah ketat-ketat.Korang kena jaga semua tu ya.

Ini fanpage facebook : Pencarian Model Malaysia  

💜💜💜💜💜💜
Rabia pun masuk juga 💙💚💛💜😍
 

0 ulasan:

Catat Ulasan