Organic cofee scrub : rabiahtul adawiyah

November 26, 2016
Assalamualaikum 💜

Organic coffee scrub ?

Hari tu rabia menang contest tau dan dapat free gift organic cofee scrub

Bila poslaju sampai je..rabia terus bergegas keluar rumah.

Rabia tak sabar-sabar nak tengok free gift yang rabia dapat ni

Bila buka je free gift ni..Wow rabia rasa seronok sangat

Bila dah buka tu apalagi..Rabia pakai lah pada waktu malam.. Ambil sedikit serbuk kopi tu dan gosok-gosok je dekat muka tu

Lepas tu bilas dengan air suam

Dan tengok hasilnya..Kulit korang nampak lembut tak

Selama rabia pakai organic coffee scrub ni kulit muka rabia lembut je.

Fungsi scrub ni adalah menghilangkan daki.

  I love this scrub   My face look so glowing
Thank you sis for this product
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.