Jumaat, 25 November 2016

Instant shawl mudah dipakai rabiahtul adawiyah

Assalamualaikum 💜

Instant shawl mudah dipakai?

Malam ni rabia nak share pasal instant shawl yg rabia pakai  ni 💛💚💙

💜💛 Rabia ni penggemar instant shawl tau 💜

Selain tudung bawal,instant shawl lah  paling rabia suka

Sebab apa?

Sebab senang dipakai 💜

Tak payah iron pun instant shawl ni 💜 Dan yang paling penting coraknya mesti berbunga-bunga❤Korang boleh je beli dalam online 💜 Pelbagai instant shawl yg ada.Pilih je mana yg korang suka 💜💚💙

💜 Member rabia pun berkenang dengan instant shawl rabia pakai ni.Dia cakap cantik sgt instant shawl rabia pakai tu 💜

💜 Inilah instant shawl yang rabia pakai ni 💜

💜 Ikhlas daripada saya : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍
 

0 ulasan:

Catat Ulasan