Instant shawl mudah dipakai rabiahtul adawiyah

November 25, 2016
Assalamualaikum πŸ’œ

Instant shawl mudah dipakai?

Malam ni rabia nak share pasal instant shawl yg rabia pakai  ni πŸ’›πŸ’šπŸ’™

πŸ’œπŸ’› Rabia ni penggemar instant shawl tau πŸ’œ

Selain tudung bawal,instant shawl lah  paling rabia suka

Sebab apa?

Sebab senang dipakai πŸ’œ

Tak payah iron pun instant shawl ni πŸ’œ Dan yang paling penting coraknya mesti berbunga-bunga❤Korang boleh je beli dalam online πŸ’œ Pelbagai instant shawl yg ada.Pilih je mana yg korang suka πŸ’œπŸ’šπŸ’™

πŸ’œ Member rabia pun berkenang dengan instant shawl rabia pakai ni.Dia cakap cantik sgt instant shawl rabia pakai tu πŸ’œ

πŸ’œ Inilah instant shawl yang rabia pakai ni πŸ’œ

πŸ’œ Ikhlas daripada saya : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 😍
 
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.