Sabtu, 19 November 2016

Instant Shawl Easy To Wear - Rabiahtul Adawiyah

Assalamualaikum 💜💜💜

Tajuk pada hari ini instant shawl easy to wear? Hehehe..rabia memang suka pakai instant shawl..

Pakai instant shawl semudah 1,2,3 je...Sarungkan sahaja instant shawl tu..

Tak payah nak berbelit-belit shawl  tu..Pin pun banyak guna kalau pakai shawl biasa tu..

Rabia suka pakai instant shawl yang ada corak bunga..Tapi bunga yang kecik-kecik je lah..

Dan warna pula rabia suka warna yang cerah dan terang . 

Tak perlu pakai instant shawl yang berjenama..asalkan menutup aurat.

       Cantik tak instant shawl rabia pakai ni..hehe..
 
 
Yang Benar : Rabiahtul Adawiyah 💜💜💜💜
 

0 ulasan:

Catat Ulasan