Instant Shawl Easy To Wear - Rabiahtul Adawiyah

November 19, 2016
Assalamualaikum πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Tajuk pada hari ini instant shawl easy to wear? Hehehe..rabia memang suka pakai instant shawl..

Pakai instant shawl semudah 1,2,3 je...Sarungkan sahaja instant shawl tu..

Tak payah nak berbelit-belit shawl  tu..Pin pun banyak guna kalau pakai shawl biasa tu..

Rabia suka pakai instant shawl yang ada corak bunga..Tapi bunga yang kecik-kecik je lah..

Dan warna pula rabia suka warna yang cerah dan terang . 

Tak perlu pakai instant shawl yang berjenama..asalkan menutup aurat.

       Cantik tak instant shawl rabia pakai ni..hehe..
 
 
Yang Benar : Rabiahtul Adawiyah πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ
 
Catat Ulasan
Dikuasakan oleh Blogger.