Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

💜 Booth kak yana 💜 -rabiahtul adawiyah 💜

💜 Hai..Assalamualaikum 💜

Hari ni rabia letih sangat tau

sebab apa?

sebab pergi jalan-jalan  dekat paya bunga central terengganu

Rabia puas cari booth kawan rabia tau

Nasib jumpa juga booth kak yana ni

 ðŸ’œ Selfie dulu lah 💜

💜 Hah..thanks you kak yana..yeay dapat card bisnes kak yana 💜 nanti i nak beli apa-apa boleh contact akak yana je 💜
💜
💜 Yeay saya beli ya kak..dapat pun beli oval brush 💜
💜💜 Nanti nak pakai foundation boleh guna oval brush ni
 ðŸ’œ
💜 Rabia ada 3 brush dah  💜 Nanti nak beli brush lain pulak 💜
 ðŸ’œ Dan pada sesiapa yang nak kahwin tu..boleh pm kak yana ni..dia ni mua kuala terengganu tau 💜 memang meletop kalau dia makeup kan pengantin .
💜 Blogger : Rabiahtul Adawiyah 💜

Catatan Terbaharu

💜 Selfie -rabiahtul adawiyah 💜

💜 My favourite drinks is yakult 💜 Rabiahtul Adawiyah 💜

💜 Halaman rumah ku 💜 - rabiahtul adawiyah 💜

❤ Before makeup & After makeup - rabiahtul adawiyah

💜 Rahsia kecantikan saya 💜 _Rabiahtul Adawiyah 💜

💃 Chicken chop blackpepper 💃

💃 Make up by me 💃 rabiahtul adawiyah 💃

💃 Resepi famous amos chocolate chip cookies 💃

The premier tissue 💋 _ rabiahtul adawiyah

💃 Smoothlipscrub by manja